pinarsabrii gel_artik_bebegim Allahtan Ümit kesilmezmiş bitanem, sen de gene al dene insallah hamilelik haberi veririz❤️
pinarsabrii Uygurelif amin canım inşAllah dualarımdan hiç eksik etmiyorum hem kendim hem tüm bebek isteyenler için 🙏🐣
pinarsabrii yamacinannesii evet gerçekten çok kurdum kendimi canım. Amin inşallah canım çok teşekkür ederim 🙏❤️
Beyza3 pinarsabrii bende ovalisyon testi ile gebe kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah size de 🙏🏻
pinarsabrii Meryemce92 evet şartlandırdık belki de ondan bilemiyorum. Bende Ebru hanımdan test aldım hafta içi gelir hemen testlere başlayacağım 🙏
pinarsabrii Laodike bende çok iyi araştırdım eksik bilgi olmaması adına ilk kez kullanacağım umarım işe yarar canım 🙏
pinarsabrii Nazlialttncan amin inşAllah canım benim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum 🙏❤️
Beyza3 pinarsabrii laboquick marka kullandım 2 gebeliğim de de çok da memnun kaldım tavsiye ederim kırmızı çizgi olunca ve ertesi günü mutlaka değerlendirin dua edeceğim sizin için 🌸
pinarsabrii Neslihan1903 amin canım benim inşAllah🙏 Dualarımdan hiç eksik etmiyorum ❤️🙏 her zaman da dua edicem hem rahatlatıyor, tüm isteyenler için❤️🙏
pinarsabrii Nssyclk amin inşallah kuzum benim❤️🙏 bende ilk ay kullanacağım bu ay. Umarım bir daha Kİ ay hamilelik haberi veririm sizlere ❤️🙏🐣
Malidlgz pinarsabrii kuzum benim bilirim o zamanlari kendi kendime bende umutlanip sonra üzülüyordum Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah sanada bir evlat nasip etsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻
pinarsabrii bukusum evet deneyeceğim canım, olmadı hastaneye gideceğim 🙏 çok teşekkür ederim kuzum ❤️
Pelin__1 pinarsabrii ben çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde birgebeningünlüğü sayfasından ovulasyon testi sipariş ettim 3.denemede hamile kaldım, inşallah uğurlu gelir gönlünden geçen zamanda alırsın güzel haberi😊😊
pinarsabrii Pelin__1 evet bende oradan aldım. Bu deneyeceğimiz 3. Ay olacak inşallah🙏 Umarım bana da uğurlu gelir hazirana hamile olarak girerim🐣 çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah🙏❤️