Fairymom sukufee01 doktora ilk gittiğimde 5 haftalık hamile olduğumu söyledi ve kalp atışları başlamış dedi hatta açtı bizede dinletti çok düşük frekanslı ama oluşmuş dedi
Mevsim36 sukufee01 Benim de 2.gebelik 5+4 bebeğim de küçük aslında ama elhamdülillah ikinci kere Rabbim bu nimeti verdi. Aslında cinsiyete kadar da gitmek istemiyorum ama bakalım
Canerkan1 Mrvalltn Hatice-31 allah tamamını erdirsin benimde ikinci biz 16+4 olduk ilk le yaş aralıkları kaç okucak bizim 6 yaş olucak allahınizni ile
Mrvalltn Pembepanterr Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ilk çocuğunuz kaç yaşında
Hatice-31 Mrvalltn şimdi daha erken olduğu için devlet hastanesine gidiyorum inşallah 3 aydan itibaren özele gitcem peki siz
Htc456 Benim de ikinci hamileliğim inşallah perşembe günü duyacaz kalp atışını. 5+5 olduk. Çok heyecanlıyım 😊
Merve4222 Benimde 2. Gebeliğim yeni öğrendim sanırım 6 haftalik yarın gidecem doktora hayırlısı bakalm geç öğrendim gidince kalp atışını duyarım insallh
Denizimmmmm Bende cuma günü gördüm keseyi 5.haftamda ama doktor yarın yine çağırdı idrarım sıkışık olmadığından görmekte zorlandı. 😌 iki hafta sonrada kalp atışını duyacağız dedi. İnşallah duymak nasip olur. Duyana kadar içim rahat etmiyor.
sukufee01 Denizimmmmm sorma ya bende stresteyim. Carsamba rabdevum var ultresyon bakalim. Hamile kaliyoruz yok kese yok bebek yok kalp atisi yok tekme yok sanci 9 ay ölup ölup diriliyoruz😄😄😄
badembid Sumya kalp atışı duymak için😌 ilk kontrole öğrendiğimde gittim dış gebelik vs var mı diye baktı çok şükür normal dedi 2 hafta sonra kese kalp beraber bakarız dedi onu bekliyorum şimdi😇😇