birtriptanesi Esranrkzlkya bende aynı durumdaydım çektiklerimi bir Allah bir ben bilirim. Kusmaktan ağlıyordum hergün diğer insanları yiyebilen insanları kıskanıyordum resmen. İlaç da kesmiyordu beni. Çok zor geçti.
Ebru_ylmz Tubagulec evet öyle çiğ olcak ama işe yarar mı bilmiyorum arkadaşımda işe yaradı hatta kuzeni de başladı o da fayda gördüm diyo kusmasını bayağı azalttı arkadaşımın hep geçti
Zzemoms Senayyalcin Malaesef o zaman etmedi kaç ilaç kullandım en son doktorum kızım kabullen artık senin gebeliğin böyle bebeğin gelişimini etkilemiyor sağlıklı dayanmaya çalış demişti. şimdi yine gebeyim emziriyorum diye kullanamıyorum sürünüyorum yani hala 😒😅
momsboys Eymenbby4 kuzum benim 19. haftada hafifledi 25 te geri basladı 32 haftalıgıö hala ara ara kusuyorum ama koku hassasiyetim felan gecti ilk aylardaki kadar kötü değilim ikinci oglum benimde senin cinsiyet farklımı aynımı
momsboys Eymenbby4 benim ikisindede aynı belirti oldu ikiside erkek acaba diyorum kızım olsa farklımı olursa farklı belirtimi olurdu ondan merak ettim
ebozbey Eymenbby4 ah kuzum bende çektim bu sıkıntıları şuan 15 teyim yavaş yavaş geçiyor beni bazı şeyler kaldı tabi de bir anda geçmiyor yavaş yavaş azalıyor sanırım dert etme . Ben hala mutfak dolaplarının kokusundan iğreniyorum😓 bardak kokusu felan sabret canimmm
Esranrkzlkya Zzemoms bende nazar degdirdim galiba ilaçla geçti geçti dedim iki gündür ilaç da içsem bulantım var kusma derecesinde değil ama rahatsız edici ve aşırı yanma var midemde hamileligim zehir oldu 11 haftalık olduk tek umudum 3 aylik olunca geçmesi 😢
Esranrkzlkya Eymenbby4 Allah yardımcın olsun inşallah geçer benim de ilaç da kullansam yine var iki gündür yanma çok fazla bu aralar da midem de zor bir dönemden geçiyoruz cidden 😢