Irem2021 2.ci gebeliğim . Sağlık ocaginda 5 doz tetonoz ignesi vuruldum hemsirem yapmadığını iddaa ediyo ama ben yaptığına eminim. Fazla yapilmasinin bi zararı olurmu acaba bilginiz varmi hanımlar . Yaptıysa 6doz olcak bu
_glc1991 Irem2021 kaç sene geçti ilk gebeliğinizin üzerinden uzun bi zamansa tek doz yapılabilinirmiş
Rabia_kahvecii Irem2021 ben 2 doz vuruldum hepsini vurdurma zorunluluğu yok dedi hemşire bende gerek duymadım yaptırırken bile çok tereddüt ettim hepsini vurdurmadım ben sadece 5 doz diye biliyorum 6 değil
Nymphadoraa Irem2021 aşı yapılırken kayıt açılıyor sistemden gözükür.Benim gittiğim sağlık ocağında her gebenin ayrıca dosyası var her şeyi yazıyorlar oraya. Aşı kartı da verdiler mesela bana oraya da işlediler. Sistemden bakmadılar mı ?
Lulemom 5 doz mu. 2 doz vuruluyor. Siz nasıl fark etmediniz ki. Yani ben 3. Ye vuracam dediğinde niye diye sorardım
DefneRana Lulemom hamilelikten sonra 3 doz daha vuruluyor onlar vurulunca hayat boyu birdaha vurulmayacaksın diyolar o yüzden 5 doz
_glc1991 Lulemom tetenoz aşısı 5doz yapılır 2si gebelikte 3gebelikten sonra sizi bilgilendirmediler mi bu konuda
_glc1991 DefneRana banada 10 yıl gibi bi uzun bi süreden sonra gerekirse oda 6.doz vurulabilinir dedi
_glc1991 Shnern nasıl ya ben dedim ki mesela hemşireye 2 doz yaptırıp bıraksam nolur dedim tekrar hamile kaldığında yine 1.dozdan başlıcaz dedi çünkü 5doz tamamlanmadığında tam korunma sağlanmıyormuş
Shnern _glc1991 alla alla valla bana öyle dediler bu sefer tek doz sakın unutma dedi ben olmasamda şöyle dedi
BelisinAnnesi 2.5 yıl önce 2 doz 3 gün öncede 1 doz daha oldum . Hamilelikten sonra 1 yıl içinde 2 doz daha olursam ömrüm boyunca yeterliymiş
Zehrayrr Kızlar benimde olmam gerekiyor Du ama hamilelikten dolayı çok unutkanım unuttum şuan 20 haftalığız sağlık ocağındaki hemşire 18 19 haftada gel demişti geç mi kaldım kısıtlamadan dolayı kapalı imiş sağlık ocakları napıcam bilmiyorum 🥺
Nymphadoraa Zehrayrr sağlık ocağını Arayıp sordunuz mu ? Ben özellikle sordum kısıtlamada açığız bir değişiklik yok dediler
Nslhnasya Zehrayrr sağlık ocakları açık cuma günü yeğenim aşı oldu orda banada randevu verdikleri tarih 20 haftaya geliyor geç sayilmazsin yarın bı ara sor istersen
Zehrayrr Nymphadoraa yaa bilgim yoktu kapalı diye biliyordum çok teşekkür ederim İnşallah geç kalmamışımdır
Selver90 Benim tetenoz asilarim tamamdi.ama yinede ne olur olmaz diye hatirlatici bir doz daha yaptirdim.o seni korumak icin bence sorun olmaz ama tabi doktorunuzlada bir danisin