Drngrkm Ne yapıp edip zorla da olsa içmeye çalışın doktorlar günde 2,5 litre öneriyorlar ben hergün içiyorum. Midem bulansa da zorluyorum. Az su içmek ve tuzu fazla kullanmak vucudta ödem yapar.
Hayatannesi Drngrkm yaaa vallah ben tuzlu yemek yiyorum belki susarim diye ama hic Faydasi yok Cevabin icin cok sagol canim benim☺
Eslim1906 Bebeginiz susuz kalmasin su icinde yasiyor bebeklerimiz gunde en az 8bardak icmeye calisin marketten su alin cesme suyu bende icemiyorum ama market suyu gayet rahat iciyorum insAllah saglicakla.kavusuruz meleklerimize 12haftaligim😍
Hayatannesi Eslim1906 oyle vallah biliyorum ama insallah bu haftalar gecsin bol bol icmeye calisicam Cok sagol canim cevabin icin☺
Gozdem Hayatannesi su çok önemli günde en az 8 bardak içmen lazım zorlada olsa içmelisin limon at içine öyle dene 😉
Hayatannesi Gozdem zaten limon atmama gerek yok suyun tadini zaten eksi aliyorum Cevabin icin cok sagol tatlim☺
Hayatannesi Inci_tns offf insallah bendede gecer cok midem agiriyor cunku aksam saat 6 dan sonra midem basliyor agirmaya Allah kerim biraz daha sabir cok sagol gulum cevabin icin ☺