Hayatannesi Ya arkadaslar 9 haftalik hamileyim ve hic su icemiyorum suyun tadi bana cok acayip geliyor o yuzden pek icmek istemiyorum neyapmaliyim
Dsa Hayatannesi bulantıdan dolayımı içemiyorsunuz? Eğer öyleyse zaten içmeye başlayacaksınız. Değilse içerisine aroma katın nar nane salatalık limon gibi arıma veren şeyler katın suyum tadı değişecektir.
CananOnay Hayatannesi bende 9 haftalığım ve su içerken midem çok fena bulanıyor tadı Farklı sanki napıcam bilmiyorum 🤷♀️
Hayatannesi Dsa Evet yaa bulantidan dolayi bide midem agriyor su ictigimde kullandigim haplari bile meyve suyu ile aliyorum
Hayatannesi Zeytininpeyniri vallah ben bir bardak ya iciyorum yada icemiyorum ama hep susadigimda meyve suyu iciyorum ama doktorlarda hep su icmeyi oneriyor Bide diyorki eger su icmessen bebege vitaminler pek gitmez 🤔
Dsa Hayatannesi bulantıdansa zorlamayın kendinizi zaten içeceksiniz çok yakında şuan Allah zaten onun önlemini almış ilk 3 ay bizim yediğimiz içtiğimiz hiçbirşeye ihtiyaçları YOk bebişlerin. Ama ilacıda meyve suyuyla içmeyin şeker neticede. Suyla içmeye çalışın
Zeytininpeyniri Hayatannesi evet bebeğe vitaminler gitmez artı bebek su alamayınca gelişemez diolar benim kuzenim az su icrigi icin erken dogum riski var ve cildi kuruyup her yeri catladi
Hayatannesi Zeytininpeyniri yaaaa ayy cok korktum simdi cok sagol gulum yardimin icin insallah icmeye calisirim bebeyim icin canim feda
Zeytininpeyniri Hayatannesi zorlucaz artik kendimizi mecbur 😏 Tek onlar iyi olsunda zehir de iceriz 👼🏼☺😘
KayaAlTimimi Canım yemek yemen nasıl mesela çok yiyemiyorsan birde aç isen içemezsin zor olur benim öyle idi yavaş yavaş iç birde
Hayatannesi KayaAlTimimi yemek yemem cok az hele aksamlari hic yiyemiyorum Insallah ilerideki haftalarda midem biraz daha iyi olurda yemekleri yiyebiliyim
Hayatannesi Dsa evet bulantidan bide kusmaktan korktugum icin icemiyorum Haplarida suyla ictigimde kusuyorum Mecburan meyve suyu kullaniyorum
Hayatannesi CananOnay vallah ayni durum bendede var iste gunde bir bardakta olsa icmeye calisiyorum allah kerimdi
Inci_tns Hayatannesi 13 haftalik hamileyim bende. O haftalar bende içemiyordum hic. su icmeye calissamda midem bulanıyordu. Ama daha sonra geçti bu durum şimdi sürekli su icesim var😊
Hayatannesi Inci_tns offf insallah bendede gecer cok midem agiriyor cunku aksam saat 6 dan sonra midem basliyor agirmaya Allah kerim biraz daha sabir cok sagol gulum cevabin icin ☺