Zeynep-10 gulin-35 Tamamdır, çok teşekkür ederim bilginiz için ✌🏻🤗 henüz bir şey demedi, olmazsa mesaj atarak sorabilirim. Merak ettim ben de. Daha vakit var neyse ki. 🧸 Tekrar teşekkür ederim, sevgiler. 🙋🏻♀️
Zeynep-10 gulin-35 21 ila 22. hafta arasında (19 Mayıs’ta) bir randevumuz var bakalım söylemezse bile ben soracağım 😍😁
Elifdikel Elifemirhan Bana da 16.haftada erkek dedi doktorum ama emin olamıyorum 19 haftalık oldum haftaya detayliya girecegim heyecanla bekliyorum :)
mavisevdasi Elifemirhan kesin canım bende o hafta kesin kız olduğunu öğrenmiştim değişmedi 17. Hafta net öğreniliyor bence
Hiranurecrin Elifemirhan Vala bende cinsiyeti 25+4te öğrendim erkek dedi doktor net mi dedim net Dedi ama yine de emin olamiyorum😁🤷♀️
Yenibirannee Elifemirhan 12.haftamda erkek denildi pipisinide görmüştük 😄😄 sonra 20. Haftamda kiz dedi doktorum detayliya girdik ve doktor minnos bi kiz dedi kizimizi bekliyoruz simdi 😄😄
Suicmeyiunutma 2li testimde %90 erkek denildi. Çok yakın bir arkadaşımada %90 erkek dediler. Sonradan ona detaylıda kız denildi 🤗 herhalde detaylıya kadar beklesek iyi olacak
Es_eskaya51 Asil_Egem hayir iki o yuzden zaten ilkindede kizdan yanaydi gonlum ikinciyi dusunmuyordum kaza kursunu bari kiz olsa dedim ama hayirlisi boyleymis olmadi yine hüsran😂😂
Asil_Egem Es_eskaya51 hııııı o zaman daha zor olacak şimdi mesela benim ilk diyorum neyse ikinci kız olur diye avutuyorum 😂😂😂😂
Elifemirhan Kızlar detaylıya girecem birazdan çok heyecanlıyım bakalım ne diyecek burda size de yazacam 🤗🤗
Suicmeyiunutma Elifemirhan Güle güle sağlıkla gelsin o zaman 🥰 ben de 20 sinde gideceğim doktor %90 erkek dediğinde çok şaşırmıştım. Hala kızmış gibi geliyor 😁 yazarım bende