Es_eskaya51 Asil_Egem umut fakirin ekmegi naparsin haklisin ama ya ümitler bitersedeyim hayirlisi artik😂😂😂😂
Es_eskaya51 Asil_Egem kucagima alinca gececek eminim ama icimde kalacak hep saglikli olsunlarda gerisi gecer😘
Es_eskaya51 Asil_Egem hayir iki o yuzden zaten ilkindede kizdan yanaydi gonlum ikinciyi dusunmuyordum kaza kursunu bari kiz olsa dedim ama hayirlisi boyleymis olmadi yine hüsran😂😂
esma06 Elifemirhan 11 de erkege benzetti 16 da kesin erkek oldugunu gördük ikinci oglum olacak nasipse bi ihtimal kızdır diye ümit ediyordum ama alıştım bu duyguya da allah saglıklı hayırlı versin inşaşşah ☺️
06incimmm Elifemirhan Çin takvimine bak orda çıkıyor tahmin ben ilk hamile oldugu mu ögrendigimde baktım erkek çıktı hem normal ultrasyonda hemde detaylıda erkek dedi doktor kızımdada bakmıştım kızımdada kız demişti Çin takvimi🥰🥰🥰🥰
Zeynep-10 anneyim_33 06incimmm Merhabalar, Çin takviminde hamile kaldığımız zamanı nasıl bileceğiz onunla ilgili bir sürü söylenti var. 🤔 Mesela son adetin ilk günü diyen de var, ondan sonraki on dört günlük süreç de diyen var. Bir bilemedim.
Biranne2 Menekseyorulmaz çok teşekkür ederim 🥰🥰 kesinlikle sadece bu dönemde 1 doktorda kalmayın yaşadığım tecrübelerden size önerim her doktor farklı bazen malesef yanlış bilgi veriliyor 🙄 tabi Allah iki meyveden de tattırsın dedim her zaman ama sağlıklı olsun dedim bakalım değişmezse erkek 😂
lentil Babymomy ya kız erkeğe döndü yani. Bana da 11+4 ikili taramada yüzde 80 kız dedi. Değişmez diye düşünüyordm demek kız da değişebiliyor.
Babymomy lentil dönmesi olayına inanmıyorum sonucta nasipte ne varsa o olacak zaten erkekti ama Dr yanlıs görebiliyor, yanılabiliyor.
gulin-35 Elifemirhan 11. haftada kendı doktorum erkek dedı detaylıda da degısmedı erkeklerde genelde yanılma payı az oluyor kızlarda daha cok yanılıyorlar
Zeynep-10 gulin-35 Merhabalar 🙋🏻♀️ detaylı dediğiniz farklı bir şey mi ? Yani biz her gittiğimizde doktor fotoğraf gibi renkli kağıt veriyor o detaylı mı oluyor 😁 benim de ilk önce kız dendi sonra erkek 20.haftama yeni girdim hep bir umut işte 😂
gulin-35 Elifemirhan benımde ılkı erkek doktor 11. haftada dan dıye erkek dedı dona kaldım hıc tepkı veremedım ben yıne sızın gıvı detaylıya kadar yanlıstır daha cokr erken falan kendımı avuttum ama ınadına yapar gıbı her kontrolde o pıpısını gozumuze soktu ultrasyon goruntulerının cogu pıpı 😀😀detaylıda kı o kadar netkı hatta doktor saka yaptı sakın kız verırlerse dogumda kabul etmeyın yuzde bır mılyon erkek dedı fotosunu verdı 😀
gulin-35 Zeynep-10 detaylı baska perınatolog yada radyolojı uzmanları yapıyor doktorunuz soylemıs olması lazım bu haftalarda 21 26 haftalar arasında yapılmıs olması gerekıyor tum kalp damar beyın sıstemı ıc organlar tavsan dudak olup olmadıgı herseye tek tek bakılıyor ona gıre bır rapor duzenlıyır cd verıyor kendı doktorunuza goturuyorsunuz
Nslhnasya Elifemirhan ikilide net erkek dedi 17 haftada kontrolde kız bu dedi biz sok haftaya başka Dr gidicem bakalım ne diyicek
Zeynep-10 gulin-35 Tamamdır, çok teşekkür ederim bilginiz için ✌🏻🤗 henüz bir şey demedi, olmazsa mesaj atarak sorabilirim. Merak ettim ben de. Daha vakit var neyse ki. 🧸 Tekrar teşekkür ederim, sevgiler. 🙋🏻♀️