Edali87 1.trismester ilk 3 ay kaç kilo aldiniz ya da alınır acaba? 3.aydan sonra mi kilo alımı başlar? Genelde 3.aydan sonra gibi geliyor bana ama sormak istedim ben sanki bu ilk 3 ayda 1 2 kilo almışım gibi🤪
kelebegimm07 Edali87 ilk 4 ay. Oldu hala kilo almadım hatta 4 kilo verdim🤦🏻♀️ ama kusma olduğu için normal dedi doktor bu aydan sonra alırsın dedi inşallah 🙏
Cicek10 Saripapatyam1 aynıyız 😁😁ben de ilk 3 ay 1 ya da 2 kilo aldım şimdi 5. Ayda bir anda daha fazla almaya başladım gerçekten 🤪
Edali87 Deniz59 ah canım kilo veremezsin hamilesim uğraşma sakın da böyle bazı hareket yuruyus fln yap hem iyi hissettirir
Dilek58 İlk üç ayda almadım hiç 5.ayda bir aldım pir aldım 😣 28 haftalığz şuan toplamda 6 kilo aldm kilolu hamile kaldğm için çok 6 kilo
Edali87 Dilek58 10 yada 12 kilo alınırsın hamilelikte kalan 5 kiloyu idareli al bence😆😆 şaka şaka keyfini çıkar emzirmek cok kilo verdiriyormus
elisa123 Edali87 düşük riskimiz var 15+3 plesenta aşada olduğu icin yatak israhatım var bazen diyorum keşke bulantılarım olsaydı buna şükür bebeğim iyi 😍