Skrynroflaz9894 Melekalkan06 bana uykular haram olmuştu resmen sancı bi giriyordu inletiyordu canım zeytinyağı varsa eğer karanfille karıştır ağrıyan yerine sür
Melekalkan06 Skrynroflaz9894 kesinlikle bu haftaya kadar tek bi ilac kullanmamışım tut antibiyotik kullan üffff
sey48 Skrynroflaz9894 evet o yüzden kesinlikle diş hekimi yada doktora sormalısınız yazdım ben gerçekten çok büyük ağrı çektim googleda da yazıyor hamilelerin kullanabilceği bir antibiyotik (Augmentin)ama doktor diş hekimi tavsiyesiz asla tabiki
Pemberuyalar Melekalkan06 sirke ve tuz karışımıyla gargara yap cnm geçmiş olsun dişlerinden çok çektim bilirim zorluğunu
Melekalkan06 sey48 ay randevu aldım pazartesi gününe bakalım o zamana kadar bekleyebilirim insaallah 😞
Semablak92 Melekalkan06 evet canım karanfil tuzlu su iyi gelir birde minoset içebilirsin kaçıncı haftandasın
Gulcann2810 Zeytin yaprağını bir miktar suda kaynat. Ilıdığı zaman gargara yap canım çok iyi geliyor.
Seeyyyda Melekalkan06 ben de 23+1 haftalık hamileyim aynı şekilde 20 lik dişim çok fena ağrıyor. Kendi doktorum onay verdi hatta tedavi edilmeyen diş rahatsızlıkları gebelik için daha kötü olur dedi. O yüzden pazartesi ilk işim diş doktoruna gitmek olacak😔😔
Cnsemrh Melekalkan06 doktorum yazılı kağıt verdi dış hekimine gitmem için ama hiç ilaç kullanmak işte iyorum röntgen falan da çekilcek korkuyeıum ben 33.haftamdayım. sabretsem mı gitsem mı çok kararsizim ama özellikle geceleri haram oldu kara fil falan da işe yaramıyo 😒
Skrynroflaz9894 Cnsemrh canım zaten kanlar durduğu için.geceleri daha çok sancı giriyormuş sarımsak denedin mi
Skrynroflaz9894 Cnsemrh olsun canım faydası olsun inşallah da valla insanın o an hiçbirşey gözü görmüyor hafif ez ağrıyan yerine bastır
Fatmaadnz NurBusee merhaba iyi akşamlar benim de kanal tedavi yapılacak dişim var ve bekliyorum ama gün geçtikçe sızısı artıyor be coraspin kullanıyorum bi türlü cevap bulamadım sorularıma coraspin kullananlar için bi çözümü var mı peki ? 🙏🏻
citlenbigim2212 Melekalkan06 öyle valla kabir azabı derler 😥canımdan can gidiyor resmen teşekkür ederim
Fatmaadnz Melekalkan06 sizi çok iyi anlıyorum bende de aynı sorun kanal tedavi gerekiyor ve coraspin kullandığım için ne yapacağımı bilmiyorum ama dayanılacak şey değil Allah yardımcımız olsun 🙏🏻