GulcanDongel Edgnssss o haftada bende sizin gibiydim ama sonra sonra geçiyor 😊 daha doğrusu benim geçti sizin de inşallah ilerde geçer.
Minicikkiz Edgnssss 5 6 haftalar kasik ağrısı ve göğüs hasasiyeti çok olur. Benimde 7 hafta zor nefes alıyorum. Ve kasık ağrım arada oluyor . Göğsümde arada hassaslasiyor. Daha biz yolun başındayız 🤭🙈
Edgnssss Hamile olduğumdan beri böyle sesli çok nefes alıp veriyorum aşırı ağrıyor kasıklarım göğüslerim de çok şişti sağ tarafım daha büyüdü çok açıyor dokunamıyorum bile 😞
nslhnoner Edgnssss ben 12 haftadayım göğüslerim hala hassas o geçmiyor maalesef, ama kasık ağrım 8 den sonra bitti
GulcanDongel Edgnssss cok normal canım ilerleyen zamanda geçecek inşallah. çok yemediğim halde sanki tıka basa yemişim de nefes alamiyo gibiydim. 🥰
Edgnssss Minicikkiz allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah olmayanlara da tez zamanda rabbim nasip etsin ☺️☺️
Birumuteses29 Kalp atışlarını ne zaman duydunuz acaba ben uygulamaya göre 6+1 de vajinal ultrasonda duyamadım😔
Yenianneadayi2208 Birumuteses29 ben 7+2 de kalp atışını duyamadım ama ekranda ritmi gördüm 😊 endişe etmeyin
GulcanDongel Birumuteses29 6+2 de kalp atışı yeni oluşmuştu. 6+5de duymuştum canım, korkma bazı hamileler de 7 8 hafta arası duyuluyormuş.
Edgnssss Birumuteses29 ben de henüz duymadım randevum var işte çarşambaya inş o zaman duyucaz Allah’ın izniyle ☺️
Birumuteses29 Yenianneadayi2208 vajinal mi baktırmıştınız karından cıkmazda vajinal baktırınca cıkması lazımdı diyorlar hep
Birumuteses29 GulcanDongel vajinal muayenedemi duydunuz acaba doktor o kadar olumsuz konuştu ki ağlamaktan o gece kanamam başladı
GulcanDongel Birumuteses29 yok kuzum karından duyduk bide ben ikizlere hamileydim 6+2 de kalp atışları oluşmuştu, 6+5de çok net duyduk.
Gnz Edgnssss bende 6+5 im şuan belim bacaklarım çok ağrıyor kasığımın sağ tarafında ağrı var hep kalp atisi daha duyamadim bayramdan sonra insallah
Gnz Edgnssss ben doktorumu degistiricem tsh hormonun yüksek çıktı çok olumsuz şeyler söyledi ilac yazmasi gerekirken yazmadı o yüzden baska doktora randevu aldım o da 17 mayista büyük ihtimal.o zaman 9 haftalık oluyoruz🥰