Minik1panda Hanımlar 28 aylık bir oğlum var sürekli kucağıma gelmek istiyor salıncağına bindiriyorum kaldırıyorum 4 haFtalıkta hamileyim bi sorun olur mu acaba sürekli kucağıma gelmesi bi boş gebelikten düşük yaptım bide korkuyorum.😔
[silindi] Minik1panda benm kizim 3 yasinda ben de hep tuvalette uyudugunda vs mecbur aldim şükür bi sıkıntımız olmadi tabi dikkatli olmak gerekiyor sanırım hareketleri de kontrolsuz gidiyor bazen hızla gelip atliyor kucagima veya zipliyor vs Allaha emanetiz suan
Asafinnkardesii Minik1panda senin yine büyük biraz Valla benim ki 11 aylik bende 5 aylık hamileyim o kadar yaramaz ki anlatamam kucakta taşıma kucakta uyutma herşey var Allah yardımcımız olsun umarım bişey olmaz miniklere yapacak bişey yok 🤷
Makblekya Minik1panda benimde 28 aylık bir kızım var 9 haftalık hamileyim doktor kucağına alma dedi dikkat et dedi gerçi bende şuan risk var ondan dedi
AhahHbzhz Minik1panda kızım 4 yaşında almıyorum daha önce bi düştüğümde olduğu için onda çok almıştım kucağına dikkat et canim
Minik1panda Asafinnkardesii inan benimki 11 aylık gibi sürekli kucak kendini yerlere atmalar dışarda yorulmalar 🤦🏻♀️ ah inşAllah Allah yavrularımızı korusun 🌸
Baharcilek Minik1panda Ben ağır kaldırmak kesinlikle tehlikeli diye biliyorum benim de ikinci çocuğum öğrendiğimden beri asla ilk çocuğumu kaldırmadım
1incir Minik1panda Allahın izniyle bişey olmaz kızım 36 aylık doğumuma 15 gün kaldı sürekli kucagıma aldım tuvalete indir kaldır ayakta salla derken zaman geçti. Şükür bi şey olmadı
Prensannesii38 Minik1panda benim oglum 11 aylık 34 haftalık gebeyım ve gurbette tek basımayım mecbur kucagımda sureklı rabbım esırgedı dusuk tehlıkesı gecırdı onda da mecbur dikkat ederek aldım Rabbım korusun ınsallah
Pembepanterr Minik1panda Olur kuzum seve seve 😊🌸 haberleşiriz bayram sonrası kadın doğuma gidicez inşaAllah pazarteside ikinciye betaya baktırmak için sağlık ocağına gidicem sonra yasak bitiminde anca doktora gideriz
Serapveminikleri Minik1panda benimde 2 ci gebelik cnm 4 haftada öğrendim 5 haftaya kadar kucağıma alıp indirirdim 33 aylık zyaif bide kizim 5 haftada leke ve kanama yaşadım Dr yasakladı şimdi 34 haftalık gebeyim ve hiç almadım kucagima
Gul716 Minik1panda kişiden kişiye değişiyor canım benim de 4 yaşında bir oğlum var ayrıca 19 haftalık hamileyim şu ana kadar çok sık olmasa da aralarda kucaklıyordum sıkıntı olmadı şimdiye kadar ama dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor ne desem yalan olur🤷🏻♀️🥰
Minik1panda Pembepanterr aynen kuzum bende Tek erken gebelik testi yaptım işte sağlık ocağına giderim bende pazartesi bakarım bi yasaktan sonraya kaldı ilk kontrol bakalım🙈