Halimeege Bebeklerinizin arasında kaç yaş var ve nasıl gidiyor benim adetime 6 gün geçti iki tane oğlum var suphelerdeyim haydi sohbete
Fatmaada2015 Halimeege kızım 6 yaş 4 aylık olacak oğlum tam 5 yaşında we minik prenses için son 5 günümüz kaldı 7 mayıs Cuma sezeryan günümüz inşallah
Goncagul27 Halimeege Oğlum 7 yaşında kızım 5 yaşında spiral ile korunma ma rağmen gelen bebeğim 5 temmuz’da doğuyor
01-adana Halimeege ilk kızım 10 yaşında ikincisi 7 ve ıkı kızımdan sonra oğlumuz olacak Allah nasıp ederse 🙏
Trknavci ✋3.kizima hamileyim son ayim. İlk kızım 7yasinda 2.kizim 3 yaşında bu da sürpriz kızım oldu🙂
Mavisim00 Trknavci size bir sorum olacaktı. Aynı cinsiyet hamilelik yaşadınız belirtileriniz ve asermeniz aynı oldumu
Trknavci Mavisim00 hayır 3ude birbirinden farklıydı heleki bu son hamileligimde 6ay istifra ettim ilk 3ay ölü gibiydim herkes kesin erkek farklı cinsiyet olunca değişik belirtiler oluyo dedi ama öyle olmadığını anladım🙂
Zezoli Halimeege 3. Kızıma hamileyim. İlk kızım 8 yaşında 2. Kızım 7 yaşında şimdi 6 aylık 3. Kızıma hamileyim. 😇🤰
Halimeege 3bebekannesiii benimde 4 yaşında bir oğlum 1 yaşında 2. Oğlum var 3m belli değil daha rmiyo kuzum ya
Anonim2015 İlk kızım 5 yaşında ikinci kızım 2,5 yaşında üçüncü bebeğime hamileyim daha 5 haftalık sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Gzmankara İlk oğlum 3 buçuk yaşında ikinci oğlum 1yaş 4 aylık. Şimdide kızımı bekliyorum son üç hafta.
Zumrairmak Halimeege benimde 2 kızım var biri 4 yaşında biri 2 yaşında şuan bide 1 haftalık oğlum var yeni doğdu benimki biraz peş peşe oldular😁😁