brcozdmr-068906 Malesef değilim.62 kiloydum troid çıktı bende 70 kiloya çıktım.70 kilo ile hamile kaldım 26+4 haftalık hamileyim.bu sabah tartıldım 85 kilo geldim hüngür hüngür ağladım.Cok canım sıkıldı ödemim cok fazla.Yürüyüş evinde icinde ne kadar olursa artık.😢
Sevgisemira Zemheriiiiiiii 50 kiloydum hamile kaldığımda 17 haftalığız 56 kiloyum şuan gayet iyi gidiyorum ve bende sen gibi çok zor kilo alıyorum yemekle aram hiç yoktu aparatif şeylerdi sadece 😄🤷🏻♀️
prensesannesiiiii Zemheriiiiiiii aynı bende öyleyim bende 45 le kaldım suan 48 im tabı daha basındayım suan 13+5 haftalığız daha alırım ınsallah bende kılo alamıyorm yiyorum ama yine bıse yok😅
Burcuckmk Fatma3542 sadece hamur işi yediğim zamanlar oldu cunku baska bisey almiyordu midem gebelikte ne kadar dikkat edersen et canin ne alıyorsa onu yiyorsun bi dönem
marininannesi Esraakk bebeğim haftasına göre 100 gr fazla çıktı bende hep kendim kilo almadığım için acaba bebek küçük mü kalıyor diyordum ama çok şükür iyiymiş
zerrinayyildiz Zemheriiiiiiii 36+3 teyim 63 kiloyum 50 kiloydum hamile kaldığımda kilomdan cok memnunum bence az daha alsam güzel olur ama artık eskisi gibi yemek cok yiyemiyorum hemen şişiyorum🤭🤭
Zemheriiiiiiii Seyda123krhsn ay bu 30lu kilolar ne kadar zor oluyodu ya 4 snee lise okudum hep 37 kiloydum sonra ne hikmetse 40 la evlendim falan falan kilo almak bizim açımızdan sevindirici🤤😂
svserzrm ozgei ben de sizinle aynı durumdayım ama sanırım önüne geçmemiz lazım benim doktorum kızdı açıkçası ilk 3 ay en fazla 1 kilo demişti
Seyda123krhsn Zemheriiiiiiii çok takılırdım kiloma ama artık takılmıyorum ailede var zayıflık allah başka dert vermesin😂
Heisenbergesra 75,5 ile hamile kaldım 16+2 deyim 78.8 geliyorum şu an çok mu bilmiyorum yürüyüşlere de başladım 4-5 gün yürümeye çalışıyorum doktorum çok üzerinde duruyor yürüyüşün