mry_mst Zemheriiiiiiii gerçekten öyle ya benimle aynı haftada yada daha erken olanları görünce kendimi üzüyorum valla karnımda büyüsün istiyorum artık
Vera_vera Dryadeniz ay kesin benimde öyle olucak ya bende 45 kilodan 53e çıktım ama kesin vericem inşAllah vermem 😂
Aryas 22+0 haftalik olduk 73 kilo ile hamile kaldım şuan 80 kilo oldum 6. Aya girdik 8 kilo aldım ama doktorum bebeğini besliyorsun sende hiç kilo yağ yok dedi çok şükür sadece göbüşüme büyüyorum yani boyum da 1.75 normal sanırım 😊
Vera_vera Sinemtnm bende ilk üç ay kilo vermiştim aynaya bakmaya korkuyordum ama kusma miyde bulantısı dönemi bitince geri alıyosun merak etme
Rahimedymz Zemheriiiiiiii bende aynı durumdayım kilo alamıyordum 😀 47 kilo ile kaldım 29+5 iz geçen hafta 59 kilo idim 5 kilosu bana kalsın yeter diye düşünüyorum 😊
marininannesi Esraakk tamamen aynıyız sanırım bende 59 ile başladım 21.haftamdayım şu an 59 kiloyum 😊
Denizin-annesi Zemheriiiiiiii bende ilk hamileliğimde 42 kiloydum 70 kiloyla doğuma gittim bir yıl içinde 50 ye düştüm öyle kaldım 5 sene sonra yeniden hamile kaldım 6 aylık şuan daha 12 kilo aldım bakalım kaçla doğuma gidicem
gebeskaplumbaga Zemheriiiiiiii 70 ile hamile kaldım 62ye düştüm ilk üç ay bulantı çok fazlaydı😂19+0 ız 67yim şuan
Havin6565 Zemheriiiiiiii 15haftalığım 86 başladı şimdi 80 ben gebelikte kilo veririm sona kadar bi 10 daha veririm herhal
Pdselin [silindi] aynı durum oldu bende de ya birden şiştim, kendimi bi anda penguene dönüşmüş hissediyorum 😢
mommasBoys Zzeyna bünyene göre değişir canım biraz fazla gibi duruyor ama zaten zayıfmışsın göze batacak bi kilo değildir sendeki bence o yüzden kasma boşver😇😘 ben ilk gebeliğimde 13 kilo almıştım ama bunda pek beslenemiyorum sürekli bulantı hali bu durum ne zaman geçer ne kadar kilo alırım Allah bilir 🤷🏻♀️ Ama hiç dert etmem kilo gelip geçici önemli olan bebişlerimiz💜😍
abbasova14a Zemheriiiiiiii 4+4 haftalık hamileyim 52 kiloyla hamile kaldım daha almadım şükür 🙏🏻 62-63 tamamlamayı düşünüyorum
Nurayse93 Ben henüz 7 haftalığım kilo almadım ama vücudum kilo almaya çok meyilli, 20 hafta ve üzerine gelip nasıl kilo almadan devam ediyorsunuz uyguladığınız herhangi bi taktik varsa alalım 😂
TolTug41 Zemheriiiiiiii 37+1 iz şuana kadar 6.3 kilo aldım fakat kilolu hamile kalınca yoruyor ilk hamileliğim de 20 kilo almıştım