Hly3 Zemheriiiiiiii 27+5 im ve 17 kilo aldım. 68 ile hamile kaldım yemem vs aynı olmasına rağmen çok hızlı kilo alımım var ve ödem de aynı şekilde
Esrakaya_06 Zemheriiiiiiii 20.haftalık hamileyim 52 kilo ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum😂 bu gidişle 80le doğuma gideriz😂
Goknil 76 kg ile kaldım, 13 haftam şu an 72 kiloyum… ben de süreç biraz ters işliyor, bulantılardan dolayı…
-Cansu- minnoshan geçmiş olsun canım pkei şuan kaç haftalıksın nasıl ilerliyorsun napıyosun ben daha yeni öğrendim dahiliye den randevu aldım
minnoshan -Cansu- sağol canım 34 haftalığım dahiliyeye gittim ben de ilk olarak değerlerime bakıp diyetle kontrol altına alınabileceğini söyledi şeker ölçüm cihazı aldım daha sonra diyetisyene gittim ama şuan o listeleri birebir uygulamıyorum zaten nelere dikkat etmem gerekiyor ne kadar yemem gerekiyor artık biliyorum cihazla da ölçüm yapıyorum yüksek çıktığı zaman da oldu 2 aydır ama çok sorun olmaz diye düşünüyorum inşallah kontrollerde de bebekte irilik falan yok suyum da normal kendi kilom da kontrol altına alınmış oldu iki aydır kilo almıyorum hatta diyete başlayınca 1 kilo vermiştim ama bebek alıyor
Merveennur Ben 53 le hamile kaldım 19.haftamdayım ve 58 olmuşuum çok almışım diye çok fazla stres sardıı ayıma göre çok mu almışım 5 kilo 🤦♀️
Deryakeserrrr 80 ile hamile kaldım 68 e düştüm baya kilo verdim 19 haftadayım henüz kilo alamadım aşırı mide bulantısı yaşadım ve devam ediyor dunyanın en kötü duygusu mide bulantısı kusmak vs vs ☹️🤲😍
analaka Zemheriiiiiiii bende 67yle hamile kaldım ilk 3 ay çok soğudum yemeklerden şuan çok şüküt 13.haftadayız kilom 63 5 kilo verdim daha ne zaman almaya başlarım bilmiyorum şuanlık hiç almadım😊
RabiaKarahan 59 ile başladım ilk 3 ay 2 kilo verdim, suan 32. Haftadayim 69 oldum son ay 3 kilo birden aldim 70 olurum en fazla diyordum ama yemegi azaltmam gerek bu gidisle 70 i gececegim yoksa :(
TA1234 23 haftalık hamileyim 58 kilo ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum 🙄 inşaallahh veririm kiloya tahammülüm yok kıyafetlerimi giyemiyorum bide popodan ve basenlerden kilo aldım 😂
Zhrcvc54 49 kg ile hamile kaldım , 32 haftalığım 5 kilo aldım memnunum şuanlık ama 60 geçmek istemiyorum 🤩🤭
akdasrabia Zemheriiiiiiii 28+5deyiz şuan 50 kiloyla başladım 63 oldum kilomdan memnunum normal doğum istiyorum inşallah fazla kilolarım engel olmaz 🙈
Bsrbnzr Zemheriiiiiiii 170 boyunda 53 kilo ile hamile kaldım. Su an 34. Haftadayim ve 71 kiloyum. 18 kilo almışım 🤨 Normalde kilo alması zor insanım almam zannettim ama en başından beri alıyorum. Hiç mide bulandım falan da olmadi. Hamile kaldığımdan beri düzenli yiyorum tatlı ve hamur işi hele 😋 Allah sonunu hayretsin. Insallah kolay veririm amin 🤲
Sevilss Zemheriiiiiiii 56 kg ile hamile kaldım 13 haftalık hamileyim 62 kg oldum kötü gidiyor 🙁 ilk gebeliğimde de 35 kg almıştım ama o zaman 22 yaşındaydım şuan 37 hayırlısı hakkımda
Nazmiyekndmr Zeynep616161 suyum az yakın takipteyim bi tarafta su bittiği an alırım dedi inşallah 34 den önce olmaz 35 e kadar giderim lütfen dua edin 🙏
Zeynep616161 Nazmiyekndmr inşallah ya, rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasıl etsin mübarek ramazan ayı hürmetine
Bhrertrk 63 ile başladım 81 ile ilerliyorum 😃 memnun muyum değilim ama bi faydası yok. Kendimi gereksiz yere de üzemem . bebeğim sağlıklı ben sağlıklıyım çok şükür . Kilo verilir alınır . Herkes fit anne olacak diye bir kaide yok .
Elifkalacos 57 kilo ile yolculuğumuza başladık 19+5 deyiz 😊 şuan 65 kiloyum , hızlı mı gidiyorum bilmiyorum 🤷🏻♀️🤭
DNZMHMHT Zemheriiiiiiii ben uzun boylu biraz da iri yapılıyor 80 kilo ile başladım şuan 24+2 yim 86 kiloyim sanki fazla mi almisim ben bu gidişle 95 100 olucam sanki:(