Havva5853 66 ile hamile kaldım. Şuan 12 haftalığız ve kilo almadım. Umarım aldığımda da bebek kilo alır ben almam. 😂
Melikeca Zemheriiiiiiii 83 tüm 28. Haftadayiz 84 kilo oldum 😊 zaten tombik hamile kaldım inşallah son aylarda çok almam diye dua ediyorum 😂😂
yuvamerve17 Zemheriiiiiiii ben 66 kilo ile kaldım suan 77 kiloyum 22+4 haftalığız , hiç memnun değilim bu kadar kilo aldığıma doktorum fena gidiyosun dedi
nunis2812 74 ile hamile kaldım ama ilk 4 ay sürekli kustuğum için zayıfladım sanırım 16+6 dayım 71 kiloyum yemeye başladım ama kilom sabit sizce normal midir bu durum memnun olmalı mıyım ?
ug_fa-3diplomalianne Didem11- yok valla herşeyi yedim hiç kısmadım bünye meselesi galiba valla bende çok memnunum kendi kendimi nazar etmiyim de 😁
Omerraysemm Zemheriiiiiiii gıder cnm gider ben cataldan kalktığımda ilk karnıma bakdım ve ebeme keşke biraz içinde borsksaydınız dedim 🤷
Zeynep067 Valla ben çok korkuyorum kilo almaktan hep kilo sorunu olan biriydim şimdi 73 ile hamile kaldım sizler nasıl korudunuz kilonuzu çok kilo almaktan çok korkuyorum neler yapabilirim korumak için şuan 6 haftalık hamileyim
Kubra-1234 Zeynep067 ben sabah kahvaltımı güzel yapıyorum her gün 2 yumurta Domates salatalık peynir zeytin kaşar Yeşillik 1 ya da 2 dilim tam tahıllı ekmek yiyorum ara öğünlerde kuruyemiş meyve yoğurt yiyorum akşam yemeğinde ekmek yemiyorum tatlıyı da az yiyorum akşam çok geç saatlerde yemek yemiyorum bol su içiyorum.
Belgin34 Zemheriiiiiiii 52 ile hamile kaldım şuan 63 ila 64 arasindayim 35 haftalik hamileyim umarım 15 kiloyu geçmem 😅🥰
minnoshan Zemheriiiiiiii 52 ile hamile kaldım 66 oldum son aylardan bildiriyorum son aylarda çok alınıyormuş diyip gözünü korkutmasın kimse çünkü dikkat edince sadece bebeğe alınabiliyo mecburi diyetle 2 aydır hiç almadım son 1 ayım falan kaldı😄
minnoshan -Cansu- aynı şekilde kiloyu hızlı aldım ve çok aldım birden öncesinde zayıfım diye önemsemedim sadece kilo odaklı düşündüm ama işin arkasında şeker çıktı üzüldüm😕
-Cansu- minnoshan geçmiş olsun canım pkei şuan kaç haftalıksın nasıl ilerliyorsun napıyosun ben daha yeni öğrendim dahiliye den randevu aldım
Gmzatgl 37 hafta olduk 5 kilo almışım sadece bebişte 2800 genelde bebeğin kilo alacağı şeyler yiyorum 😂
Lg050393 Zemheriiiiiiii 20+3 günlük hamileyim ve 3 kilo aldım, 50 kilo ile hamile kalmışım, normal mi aceba? 🙄
Helin123a Zemheriiiiiiii bende 21 haftalığım 58.50 kiloyla hamile kaldım 60 kiloyum şuan neden almadığım konusunda tedirginim
Btnc1903 Zemheriiiiiiii 65 kilo ile hamile kaldım ama spor yapıyordum yağ oranım çok düşüktü. Şuan 24+5 haftalık hamileyim. 7 kilo aldım 72 kiloyum Ramazan dolayısı ile yürüyüşleri bıraktım bu ara aldım biraz 12-18 kg arası normal diye biliyorum şimdilik iyiyim elhamdulillah basene aldım bütün kilomu 😂😂