Lillymist Zemheriiiiiiii Hafta, 16 kG aldım. 62 ile gebeliğe başlayıp 78 oldum. Bakalım doğuma doğru ne olacak baya baya sudan çıkan fok balığı gibiyim hahah
Figen03 Zemheriiiiiiii anam hayranim böyle bayanlara maşallah size ben zaten kilolu hamile kaldım 80 le kaldım 24.2 olduk galiba 83 oldum i sallah çok almam
Kubra-1234 70 ile hamile kaldım 66.5 a düştüm. Şimdi 25+3 haftalık hamileyim 71 kiloyum. Başlangıç kilomdan 1 kg fazlayım. 30 haftadan sonraya saklıyorum kiloları o zamanlar bebek daha hızlı kilo aldığı için
mrvkls Zemheriiiiiiii ben hiç memnun değilim ya sonum nasıl olcak düşünemiyorum 22. Haftamdayım 66 kiloyla hamile kalmıştım şuan 79 kiloyum😞 Doğuma 100 kiloyla gitmem inşallah
Hatice-akyhrz Zemheriiiiiiii bende aynıyım kilo alamıyorum 43 ile hamile kaldım kansızlığım var ilk haftalar 45 oldum ilaçlardan dolayı ama şuan 45 i geçemiyorum bende bi 55 olsam yeter ya 😅
MinikKalbimmmm Zemheriiiiiiii 25+2 yiz boyum 1.70 ve 61 kg ile hamile kaldım ve 7-7,5 kg arasına aldım. Memnunum yani kiloyu çok takmıyorum ben minik kızım sağlıklı olsunda hiç önemli değil🥰
Mandalina91 Sermec27 haftamız , hamile kaldığımız kilo ve 5,5 kiloyu aldığımız o dönem hepsi mi aynı olur 😂 bende 22 den sonra dikkat etmeye başladım 31 e kadar iyi geldik bakalım bundan sonrası bizi neler bekliyor
Mandalina91 @Sermec27 peki benim size sürekli '‘ sizinle aynıyız yazmam 😃😃😃 ’' yazdıktan sonra isminizi farkettim
Busebse Zemheriiiiiiii ay bende zor kilo alanlardanim 43 kilo ile hamile kaldim suan 57 kiloyum doktora ne yaparsam kilom gitmes diyorum cunki hic 45 i bile gormemistim😂
Dilek_Y 60 ile hamile kaldım 27+5 haftalık hamileyim 79 kiloyum 100 kiloyla doğuma girerim heralde 🙄🤭
ogrencianne35 Basak26 ben 20.haftada 5 6 kilo almıştım ödem çok yaptı bende yani üstten hiç belli değil kilo aldığım
Masli 62 kiloyla hamile kaldım şimdi 64 kiloyum 16+2 haftalık hamileyim son aylarda kilo alırım diye düşünüyorum
Zeynep_18 Zemheriiiiiiii 30+3 11 kilo 😁 pek memnun değilim çünkü belim ve bacaklarım çok ağrıyor 61 le hamile kaldım şuan 72 kiloyum inşallah doğumdan sonra gider hepsi😁
Oykum_06 Zemheriiiiiiii boyum 1.80 72 kilo ile hamile kaldım. Şu an 92 kiloyum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 23 haftalığız. İlk gebeliğim. Doğumdan sonra kilo vereceğim inşallah😂. Herkes boyuma göre normal diyor ama bilemedim🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Beyza97 -Fdm21__ dikkat ettiniz mi nasıl beslendiniz bende 53 kiloyla hamile kaldım çok kilo almak istemiyorum