Zezz Zemheriiiiiiii 83 kilo idom 2 kilo aldim 2o.haftadayim..gobegim cok buyuk ama yada banami pyle geliyo bilmiyorum
Adaaa34 Zemheriiiiiiii 33.haftalmdayım 61 ile hamile kaldım 71 oldum valla.Doğum 38 de olacak sezeryan,75′i geçmesem bari🙂 öyle deli gibi bi iştah artışı yok ama düzenli beselnmeye çalışıyorum, bebeğimin kilosuda çok şükür haftasında 🙏🏻
HavvaMerve Zemheriiiiiiii İlk kızım da 45 ile hamile kaldım şaka gibi 75le doğuma gitmiştim 🤦🏻♀️ Şimdiyse 50 kiloyla hamile kaldım şuan 62 kiloyum 27+2 haftalığız minik kızımla ☺️❤️🌸 Çok memnun değilim heryerim şişti hiç kıyafetlerim ayakkabılarım olmuyor 😂 Ama canım kızım için herşeye değer 🥰❤️
Ekose9 Zemheriiiiiiii bu hafta 4.ayım bitiyor 49 kilo ile hamile kaldım şu an 55 kiloyum fazla aldım gibi geldi ama doktorum iyi gidiyorsun diyor.
TugceSmile Ekose9 ben de 49la hamile kaldım. Şuan 20. Haftamdayım 55.5 çıkıyorum. Bana da çok aldım gibi geliyor doktor da normal gittiğimi söylüyor ama ben tartıya çıkmaya korkar oldum 🙈
2021mertaras Zeynep_elam ah kader arkadaşim 🤣🤣 75le hamile kaldim şuan 92yim 33+1 haftaligiz çok hızlı kilo alıyorum.
Mom5444 Zemheriiiiiiii 63 64 kiloyla hamile kaldım 77 kiloyum şu am 33+3 şu an kendimi çok iyi hatta bomba gibi hissediyorum ☺️ Gece yatmaz sabah kalkmaz oldum ama olsun 😍 kilomdanda memnunum çünkü şu an için sorun olmuyor her günde yürüyüşümü düzenli yapıyorum bakalım az kaldı 🤩🙏🏻
AltinYildizMom Zemheriiiiiiii bende 45 kiloyla hamile kaldim 17. hafta 3 kilo aldim en büyük isteğim kilo almayı başarabilirsem birazı kalsın 🙏
seymakcan Zemheriiiiiiii 43 kilo ile hamile kaldım 14. Haftadayım 48 kilo oldum sanırım Bu yaşıma kadar ilk defa 50 Li kiloları görcem hemde hala bulantılarım devam ederken 😆 ama çok memnunum hep kilo almak isteyenlerdenim inşallah doğumdan sonra da vermem hemen 🙃
riverandsun Zemheriiiiiiii kiloyu takmayın kızlar ya ben toplamda 11 kg aldım. 10 gün önce doğum yaptım 7 kilosu gitti. Emziriyorum diye bol bol yediğim halde. Emzirirken çok gidiyor kilo. İşin ilginci doğuma gitmeden sabah tartıldım 66 kiloydum eve geldim 67. Anestezi sonrası acayip ödem oluyor bacaklarda özellikle. Ama 2-3 güne atıyor vücut. Emzirip dengeli beslenirseniz hepsi gidiyor
surelitta52 24+1 haftalık olduk 56 ile hamile kaldım 3,5 kilo aldım. İlk hamileliğimde 45 ile hamile kalmıştım 15 kilo almıştım. Bu sefer baya dikkat ediyorum. 😄
idiloska Zemheriiiiiiii 53,8′le hamile kaldım 64,2 olmuşum. 10 kilo, 31 hafta. 7-8 haftam daha var 66 ile biterse çok mutlu olacağım. Göbeğim biraz büyük, kollarım bacaklarım zayıf, göğüslerim kocaman. Ayak bileklerim şişmeye başladı.
Vera_vera Zemheriiiiiiii seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 48 kiloyla hamile kaldım hatta ilk üç ay 45e düştüm şu an 52 kiloyum memnunum şu an inşAllah dahada alırım doğumdan sonra kilo vermesi varya bide😂
Basak26 ogrencianne35 bende 31 deyim de hızlandı kilo almam korkuyorum acaba böyle mi olacak hep sizde öyle yazınca acaba son haftalarda mı aldınız dedim
ogrencianne35 Basak26 ben 20.haftada 5 6 kilo almıştım ödem çok yaptı bende yani üstten hiç belli değil kilo aldığım
Sermec27 archerwoman ne yazık ki kıloya bakmıyor seker canım ben diyetisyene gitmedim kendim burda seker postu actım arkadaslarla yardımlaşarak birbirimize tarif vererek ilerliyoruz 10 haftadır diyet yapıyorum işte 🥰
archerwoman Sermec27 evet be nedense hep çok kilo alanda olur diye düşünüyordum ama maşallah size çok imrendim hem de diyetisyene gitmeden🧿🙏🏻Sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi inşallah 🙏🏻
Zumra-54 Vera_vera evet ama boyum uzun yani fazla göze batar bir şekilde kilom gözükmedi çatlagmda olmadı hiç alıp vermeme rağmen sadece göbek ☺️
Nurcaa Zemheriiiiiiii 60 ile hamile kaldım tam 19.5 kilo aldım doğuma 1 hafta kaldı yarım kilo da öyle alsam 20 kilo ile kapatırım 😂😂😂 memnun muyum sallamıyorum ama saçma bir şekilde 20 kilo nereme almışım belli değil herkes öyle söylüyor bence de öyle 😂😂😂