Havvadem Bende hamileyim kiz olursa Zeynep düşünüyorum zeynep ismi hic eskimeyen duydukca ruhu okşayan siir gibi bi isim.. maneviyatida yaninda mucizesi 😍 belki cok var ama bizim zeynepimiz bi tane ❤️
Zeyneplena34 Tencere Hayır hiçte sıradan değil hiç bozma moralini bak benim ismimde zeynep. Bence çok şık 😂 Kendi ismim olmasa kızıma koyardim
Duygu45 Tencere hiç öyle düşünmeyin 💕ben de 25 haftalık hamileyim ve kızım olacak nasipse ismini Zeynep Berra koymayı düşünüyoruz çok güzel bir isim Zeynep ❤️ Ayrıca Peygamberimizin kızı Hz Zeynep in güzelliği geliyor sanki Zeynep ismindekilere tüm tanıdığım Zeynepler çok güzel maşallah 🥰
mucizemm_3 Tencere kızım olsaydı adını Zeynep koymayı düşünüyordum. Ne yaparsanız yapın isim beğendirmek çok zor maalesef Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
LawyerEce Tencere Bence çok güzel, ailede olmasa bizde düşünmüştük başlarda. Artık değişik isim olsun diye birisi farklı isim koyuyor bu şekilde bu isimlerde bi an da çoğalıyor..Zeynep ismi diğerlerinin yanında farklı kaldı yadırgamaları normal geldi.
Kdrtunl58 Tencere benimde kızım olucak ve ismi Zeynep olucak inşallah kimsenin ne diyip düşündüğü umrumda bile değil herkesin gönlünden geçen bir isim oluyo kim çocuğuna ne isterse onu koyar çok sinir oluyorum herşeye yorum yapan insanlara banada size verilen tepkiler verildi bende sizin bir kızınız olursa antin kuntin modern isim koyarsınız ben peygamber efendimizin çok sevdiği bir isim koymayı tercih ettim diyorum Sizin içinize sinmesi önemli başkalarının değil Adıyla yaşasın yavrularımız inşallah 🐣❤️
Demetk Tencere zeynep isminin begenilmeme gibi bir lüksü olamaz.allahtan lalin felan deseydiniz.tepkiyi o zaman gorursunuz.ama bu bir tepki degil emin ol ben cok kez sahit oldum bu olaya o kelime yani zeynepmi mehmetmi hasanmi istemsizce tepkiler..begenilmemisinden veya siradisi olmasindan degil kalbinizi ferah tutun.ayrica zeynep ismi 1 gunluk bebegede 70 lik nineyede cok yakisiyor.mesela bak zeynep abla zeynep hanim ne kadar hos birde bak lalin teyzd lalin nine ne kadaf absurt.
Dareyn Tencere Şuna eminim ki Zeynep ismi asla güzelliğini kaybetmeyen nadir isimlerden. Bir zaman sonra burada duyduğumuz bir çok isim sıradanlaşırken o hala güzelliğini korumaya devam edecek 🌸Kızım olsaydı koyacaktım ama arkadaşım koydu 🙄 Ama bayılıyorum Zeynep ismine 💜
ekoglu34 Tencere siz begendiyseniz kimsenin dusuncesi onemli degil👍👍👍 buraya da sormayin bence, tek kriter hos anlamli olmasi ve icinize sinmesi🥰
Tencere ekoglu34 içime sinmisti ama olumsuz şeyler duymak insanı üzüyor güzel yorumlar duymak insanın içini ferehlatiyor gerçekten🌼
yildizfero01 Tencere bence çok güzel bir isim kızıma koymak istedim ama eltimin kızının adı nisazeynep diye vazgectim Kizimin adını Élya koyduk bizde
Amineazra Tencere insanları memnun edemeyiz 🤭 Zeynep çok güzel bir isim üstelik anlamı da çok manidar ve eskimeyen bir isim