Nilya88 Tencere eski isimlerden en sevdiğim ve Zeynepler sakin ve iyi huylu oluyor genelde kızım olsa koyabilirdim🌺
teachervera Tencere Benim adım 😀eski isimlerden anlamı güzel, ağır bir isimdir. Ben seviyorum adımı ece konulacakmış anneannemin adı konulmuş. Ece yerine Zeynep daha hoşuma gidiyor 😀neden olmasın Zeynep. Türküler boşuna yazılmamış ❤️
fatmamusa-28 Tencere çok güzel bence modası geçmeyen çok nadir isimlerden ve hiç kötü bi Zeynep’le tanışmadım en yakın arkadaşımın adı da Zeynep adıyla büyüsün inşallah prenses 🌺
missengineer Tencere bence çok güzel. Çok da naif bir isim. Absürt söylemesi zor isimler yerine böyle güzel, eskimeyen bir isim çok güzel. Başkasına bakma, kendi içine sinen olsun. Senin evladın :)
MDT Tencere Benim görümcemin kızının adı Zeynep olmasa ben de koyardım muhtemelen.Evet sıradan ama bu güzel olmadığı anlamına gelmiyor. Alin,Dalin,Alya,Arya gibi isimlerden daha asil bence.
Gull_94 Tencere gayet guzel bence hele bu zamanda o kadar degısık ısımler varkı herkesın koydugu asıl bu tur ısımler basıt degıl suan 😇
Gamzela123 Tencere Zeynep çok güzel bir isim. Değişik isim bekleyen kendi kızına koysun. Yeni isimler bence hiç güzel değil ve herkes aynı isimleri koyuyor. Bizim de kızımız olcak ismi Zeynep Hatun olcak inşallah Allah Nasib ederse
[silindi] Tencere bence çok hoş ve hiç bir zaman modası geçmiyor benim çok hoşuma gider hep zeynep ismi
Ezgim Tencere ben çok seviyorum Zeynep ismini 8 sene önce bende kızıma koymak istedim ama sizin aldığınız tepkileri aldığım için koymaktan vazgeçmiştim. Bugünkü aklım olsa kesinlikle kimseyi dinlemez koyardım