EzgiDilekAta Kızlar 19 haftalığım Az önce doktordan geldim doktor rahim ağzımda 2.5 cm açılma olduğunu söyledi ve bebeğin kafasıda hemen rahim ağzında 😢 15 gün surt üstü yat 15 gn sonra gel açılman çoğalırsa dikiş atıcaz dedi çok korkuorum 19 haftalık erken doğumum var bunuda kaybedersem biterim 😢😢 sizce açılma kendisi kapanırmı
Kubrq EzgiDilekAta dikiş şimdi neden atmadilarki madem acilman var😐zaten rahim ağzı yetmezliği n varmış neden bu kadar ilgisizki
Tamam EzgiDilekAta tuvalet haricinde hiç kalkmaman gerekiyor.Hastanede yatarken bir hasta vardı,annesi sadece büyük tuvaleti için kaldırıyordu,küçük tuvaleti sürgü ile hallediyorlardı,duşa girme ve yatağa yapış lütfen.Allah yardımcın olsun
Mavi1 EzgiDilekAta şimdi sakin ol öncelikle her şeyin çaresi var evvela. biterim ölürüm deme deme ki Rabbim bizi sınamasın. öncelikle duanı et Rabbine sığın doktorunun dediğini uygula. 15 gün sonra inşallah güzel haberlerini alırız ama çözümü olduğunu unutma bir kaç arkadaştan biliyorum bende önlem alınıyor Allahın izniyle
EzgiDilekAta Kubrq şimdilik dikişlik bi olay yok 15 gün sonra 22 haftalıkken daha belirgin olur gibi cümleler kurdu şimdi atalım dikişi dedim korkma dedi gülümsedi 😥 magnezyum kullan dedi bilmiorum çok kprkuorum yaaa
EzgiDilekAta Esracim tek belirti bebeği resmen vajinamda hissetmem 😢 çok aşağıda başka bi belirti yok
EzgiDilekAta Kubrq hiç bilmiyorum. Rahim ağzı yetmezliği teşiside koymadı poponun altına yastık koy uzan dinlen dedi ...
Deletedmom71 EzgiDilekAta canım öncelikle sakin olmaya çalış panik olman şuan hiçbir şeyi çözmeyecek. Kendine ve bebeğine yardımcı olmaya çalış. doktoruna güveniyor musun? Bildiğin iyi bir perinatolog var mı acaba? Adamakıllı bir riskli gebelik uzmanının bakması gerektiğini düşünüyorum çünkü..
EzgiDilekAta Deletedmom71 baya doktor araşdırmalarına girdik dier hamileliğimde 19 haftamdaydım özel bi hastaneye gidiodum doktor açılman ver dedi ve elle muayene yaparken suyumu patlattı ve ne yazıkki normal doğumla kaybettik bu doktor baya işinde uzman yeri geliyo abi gibi ama açılma var diyince aklım durdu resmen alttan muayene olma 15 gün sonra gel hala açılman varsa dikiş atıcam dedi ama bu arada ya açılmam artarsa nası anlıycam 😢soramadım o anda şindi dank etti korkma dedi ama elde değil
Beklenengungelecekse EzgiDilekAta hemen başka doktora git ve serklaj yapsınlar 2.5 cm çok büyük bir açıklık hangi şehidersin? iyi bir fakülte doktoru araştır
Beklenengungelecekse EzgiDilekAta benim 1 cm açıklığım vardı özel doktor hemen fakülteye sevk etti doktor beni yatırdı 4 gün ilaç tedavisi gördüm ve kapanma çok az olduğu için ameliyata aldılar. Sadece tuvalete gidiyorum ilaçları düzenli alıyorum hareket etmemeye çalış canım Allah yardımcın olsun
DCAbr Beklenengungelecekse sizin kac haftalikti gebeliginiz 1 cm acikligi ogrendiginizde bende vajinada zorlanma hissesiyorum endiseleniyorum acaba bi sıkıntımı var diye nasil anladiniz yoksa doktorunuz muayene sirasinda mi farketti
Deletedmom71 EzgiDilekAta doktoruna güveniyorsan işini kendisi daha iyi bilir. Sen sadece daha öncede başıma böyle bişey geldi bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum. 15 gün içinde ya evdeyken daha da açılma olursa ben nasıl farkedeceğim düşük yapmaktan korkuyorum şimdi bi çözümünüz yok mu yarın gelsem de. Bugün yada yarın ara işte. Nolur yardımcı olun kötüyüm çok de.