34_21_23 Jdjvj herşeyimiz hazır 34+1 olduk vakit daraldı dün biraz süpür sil yaptım kalça ağrısından topal oldum kaldım iyi ki de erken bitirmişim diyorum
SSeymanr Jdjvj benimde çantam kaldı onuda bugün hazırlıcam eksik kargolarımda bi geleydi iyiydi 🙋🏼♀️😍😍
minikserce00 ogrencianne35 kızlar bende hazırladım da sımdı kapalı kalacak ya kıyafetler kokmaz mı hanı belli bır sure sonra kokar gıbı oluyorlarya
Krizantem_ Hazır benim de çantalar 34+1iz. Sadece kendi çantama ekleyeceğim 1 2 parca bir şey var onlar da bir türlü gelemedi kargodalar hala .
Gulfidan49 32+2 Hiç birşey hazır değil daha bu hafta ici hazırlamayı düşünüyorum yasakalr gelince internetten sipariş verdim onları bekliyorum
Leylaalin Jdjvj kıyafet ve bezler hazır emzik ve biberon özel ilaçla yıkanacak bi kaç eksik var bana alınacak şeyler var bi de süt sağma makinası alınacak onun dışında hazır bayramdan sonra alacağım onları da sağlıkla gelsinler bebisler 🌸🌸
Jdjvj Leylaalin Amin canm bnm inşallah sagsalim kucağımıza alırız ya gün yaklaştıkça agrılarım çogalıyo uyuymym doğru düzgün
Merve50 Jdjvj herşeyi aldım fakat daha çantayı hazırlamadım 33+3 oldum bu hafta hazırlamayı düşünüyorum 😇
Sermec27 Jdjvj annem gelecek 17 gün sonra su an 31+2 yiz 34 haftalık olcaz o zaman sezeryan oldugu için 38 de dogum olacak oğlumun odasını kıyafet yıkama ütüleme yerleştirme annem yapacak inşallah canım annem ❤️ 🥰
Sevi36610 Sermec27 @Jdjvj bende 31+1 im.bende bebek bazen toparlanıyor kanımda bir sertlik oluyor ama bende ağrı sızı yok sizdede oluyor mu bu durum?