MDT Beyzan amin canım sağol. Allahtan annemin yanındayım da çoğu işi o hallediyor 🙏 şuan ütüyü ona devrettim mesela 😇
Fatmaankara mucizemmmmmmmm doğum zamanını konustunuzmu doktorla tarıh vs bende 28 hafta bir günlüğüm acaba erkenmı
Beyzan Fatmaankara ben 27+6 da gittiğimde sordum bana planli Sezaryen istersem 39. Haftada alacağını normal istersem de 38. Haftada çatı muayenesi yapacağini ona göre karar verileceğini söyledi
Fatmaankara Beyzan anladım bende sorsam erkenmı dıye dusundum artık gttgımde sorarım sizinki ne zamana denk gelıyo sezeryan mı ıstysonz normalmı
Beyzan Fatmaankara benim son tarih 7 temmuz. Benim durumum karışk ilk doğum sezaryen oldu. Daha önce çatı muayenesi olmamıştım. 38 de çatı muayenesi olacağım ona göre karar verilecek önceliğim normal doğum ama nasibimizde sezaryen varsa ona da varım 🤷🏻♀️
Gamzemiray1 27+2 haftamdayım.30.haftamda alışverişe baslamayı düşünüyorum daha hiçbişey almadım.Sizce geç mi kalıyorum?Bir de şimdiden agırlastım 🤦🏻♀️Sanki her yerim ağrıyor 😣
SineMina Gamzemiray1 bn 29 haftamdayim sahsen nefes alamiyorum sonrasini hic dusunemiyorum ama artik cogu seyi internetten aliyoruz zaten alisveriste yorulmazsiniz belki 😊
mothers_baby2021 Gamzemiray1 ayy nasıl dayandınız bu zamana kadar🙈ben cinsiyeti öğrenir öğrenmez başladım almaya ki bitmiyor ciddi anlamda her ay1000 tl harcıyorum .bu ay 3 bin harcadım yani 🙈artık bitsin istiyorum toplu alım beni daha da zorlardı sanırım