AsM Bebeğin herseyi hazir yikadim ütüledim kaldirdim bayramdan sonrada kendime alicaklarimi alicam bi onlar kaldı haziran ilk haftasi gibi de hastane cantami hazirlamis olurum geriye gün saymak kaliyor 🙂
MDT Teacherella1 ben dün akşam yoyko 8 in 1 park yatak siparişi verdim. Burada çoğu anne öneriyor. Hepsi buradada yorumları da okudum bütün yorumlar çok iyi.henüz benim elime ulaşmadığı için kendi tecrübelerimi yaşamam ama pek yatak düşünürseniz araştırmanızı tavsiye ederim. Bebk arabası ise ilk etapta almayacam. O yüzden hiç araştırmadım be fikrim yok 🤷🏻♀️
Teacherella1 MDT benim aklımdaki park yatak da yoyko, bebek arabasıda halası hediye alacağı için alınsın istediler bana kalsa bende ilk etapda pusetle idare edebilirdim. Park yatak içine nasıl bir yatak tercih ediliyor acaba
MDT Beyzan ben o kadarını yapabilsem şükredecem. Bugün ütülerim diyordum mide bulantım başladı sabahtan uzanıyorum 😔
Beyzan MDT sizin de mi sonradan geri başladı çok geçmiş olsun ben de 30 haftalik oldum epeydir bulantı kusma yok 2 gündür üst üste kusuyorum 🤦🏻♀️
MDT Beyzan 20. Haftada azaldı benim ama hiç geçmedi. 3 gündür de ara ara yoğun şekilde bulanıyor. Şuan birazcık azaldı ütüye başladım bakalım hayırlısı. Eskisi gibi olacak diye çok korkuyorum 🥺
Beyzan MDT ahh inşallah olmaz. Benim ütü çok şükür bitti az önce sırada hastane çantası var darısı size olsun inşallah 🌸
SedaOzdmrr SineMina bizde daha bı şey hazırlamadik herşey etiketleriyle poşetlerde duruyor bayramdan sonra inşallah boya yapılacak tüm eve temizlik dolap beşik alinicak en sonda hastane çantasını hazırlarım inşallah
MDT Teacherella1 ben henüz içine yatak almadım ama yataş twiny ’yi alıyorlar genelde. Ben kısıtlamadan sonra mağazadan bakıp alacam muhtemelen yatağa
Ahsenkubratirtil SineMina bizde Ağustos ilk haftasıyız 25 haftalığız çok heyecanlı herşey biran önce 30. Rakamları görmek istiyorummm 😍😍😍
tugcebyrm SineMina ay henüz hiçbir hazırlığım yok yavaş yavaş çanta hazırlamaya kıyafetleri yıkamaya başlasam iyi olacak üşengeçlik tavan 🙈
MDT Beyzan amin canım sağol. Allahtan annemin yanındayım da çoğu işi o hallediyor 🙏 şuan ütüyü ona devrettim mesela 😇
SineMina Fatmaankara 3. Bebgim oldugu icin sezeryan gunum belli temmuzun ilk haftasi olucak allah kismet ederse
buiyimi SineMina ikinci bebeğim olduğu için beşik araba vs var. kıyafetlerinde aldım çok şükür ağustos 5 gözüküyor bizim doğum tarihimiz daha yıkamadım belki temmuzda olur ☺️