Elfcm Pelin-1 bende dün sordum ikizlerde yapılmadığını duymuştum buradan. gerek yok bebeklerimiz gayet sağlıklı dedi 😊
Elfcm ElfElfElf Benim daha cok erkende 11+5 im normal doğum istiyordum hep kadın için sağlıklı olan o olduğunu düşündüğüm için zaten kistlerim olduğu icin hamilelik karar vermiştik simdi sezeryan olursa ikiz gebelikten dolayi pek bir etkisi olmayacak sanirim.
ElfElfElf Elfcm bende çok merqk ediyorum etrafımda ikiz normal doğum yapan var , Avrupa da hep normal doğum ama bizde hemen sezaryen deniliyor . Bende normal istiyorum ama benimde henüz çok minnaklar 12+5 de sonrası nasıl gider bilmiyorum 🤗
Arsege Bende istiyorum ama daha doktoruma sormadım normal doğumu ilk bebeğim sezaryan oldu neder bilmiyorum şuan 26haftalık çift yumurta ikizine hamileyim hakkımızda hayırlısı artık
1901 Az önce ikizlerimden birinin yaşamadığını öğrendik doktordan ve diğeri icin de risk arttı diyip yatış verdi bize ne olur dua edin bebeğime bisey olmasın 🙏🥺
Elfcm 1901 Çok üzgünüm canım rabbim yardımcın olsun bir yavruna sağlık sihhat versin insAllah onu sana bağışlar rabbim 🤲
Burcumirac 1901 İkizlerden birinde kalbi durunca falan diğerine hiç bir zarar vermiyor canım sen içini rahat tutmaya çalış stres yapma Allah diğer yavruna sağ salim kavuştursun inşallah 🙏
Mucizem4111 1901 Allah diğer yavrunu sana bağışlasın inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲
busearabaci Merhabalar tek yumurta ıkızlerımız 25 haftalık olduk 10 kg aldım cok mu fazla bılemedım ayrıca normal dogum sansımız yok mu acaba hıc merak edıyorum hep
1901 Burcumirac stres yapmıyorum ama tabiki cok üzüldüm doktor sağlam dur ki diğer bebeğin iyi olsun senin morale onun da sana ihtiyacı var dedi veren de Allah alan Allah çok şükür ne diyelim o iyi olsun da 🙏😔
Elfcm ElfElfElf MasAllah insAllah erken doğum yasamadan günlerini doldururlarsa bizde normal doğum yaparız. Tek gebelikte bile bazen bebek yola girmiyor sezaryen yapiyorlar. İkiz gebelikte iki bebegin birden yola girmesi şans biraz da 🤭
Mavisever Enesedrarefe benim tek yumurta hatta tek plesanta 28+3 olduk bugün ciger geliştirici olduk. Şükür kayda deger sorun yok kg iyi ama bu hafta 1 hafta gerilik olmuş oda doktor ikiz gebelikte belli bir haftadan sonra tek gibi gitmez korkma dedi. İçini ferah tut yolun başında bende inanılmaz korktum ama bu haftalara geldik bile
sosi5 Burcumirac ay hadi hakkında hayırlısı olsun kuzum ama soyle bi 18 haftayı bekle benim tek yumurta ikisine de kiz dediler 17 gibi erkek dediler alışveriş te yapmıştım ben yandım sen yanma 😅
Fatimaa2 Prenseslerinannesii 24 haftalık olduk tek yumurta ikizi iyi geçiyor şimdilik😄🥰 umarım böylece başa vururuz