mommy_bee Gozdealpu geldi arabamız. En hafifi buysa yani yinede agir bence ama sürerken hic hissetmiyorsunuz. Anakucagı takılıyken 78cm genislik. Normal bebek arabası seklindeyken zaten baston bebek arabasıymış gibi modeli o zamanda 74cm. Katlanınca bagaja sıgdı. Katlaması acması kolay. Ana kucagi cift yönlü kullanilabiliyor. Benim eksik gördüğüm anakucagı yokken bebek arabalarında önde plastik tutucu olur ya cocukların oyle bir sey yok. Sadece kemer var.
Gozdealpu mommy_bee teşekkür ederim. Baston bebek arabalarında ön bar olmuyor genelde. O da sıkıntı oluyor. Oğlumda chicco liteway kullandım. Kendini öne çok atıyor. Travelda vardı rahattı.
mommy_bee Pelin-1 ikili yaptırdım ama ikiz gebelikde kan testi sonucu dogru sonuc vermiyor tahmini olarak degeri ikiye bölüyor doktor. Ama ultrasonla baktığında ense kalınlığı beyin kısımları filan önemli. Doktorum yine de bir çıkarım yapmak icin bakmak istemisti.
Merosing Enesedrarefe içini ferah tut canım benim bol bol dua et Rabbime her şey onun elinde:) bende de senin gibi aşırı korku tedirginlik vardı 12. Haftada perinatolog baktı çok şükür bir şey çıkmadı cinsiyeti tahmin etti o gün ama 15. Haftada netleştirdik :))
Merosing Pelin-1 evet canım benim doktorum da perinatologa yönlendirdi beni 12. Haftada ikili tarama yerine geçiyor zaten detaylı usg ile bakması ikiz bebeklerde :)
Merosing Burcumirac aynı durum bende de var canım taş gibi oluyor bazen karnım bebeklerin olduğu yer sonra hemen geçiyor :)
Burcumirac Merosing Tek değilmişim ilk hamileligimde erkekndogum riskim çıktı böyle korktum siz kaç haftaliksiniz
Prenseslerinannesii Kubranurdal hayır yaptırmadım kaçıncı haftada yapılıyor doktorum bir şey demedi daha siz yaptırdınız mı
iikiizler Pelin-1 ben yaptırmadım doktorun burnuna ve enselerıne baktı normal dedı sonra da detaylıya girdım o kadar
KayraBatur Prenseslerinannesii 33 haftalık olduk bugüne kadar çok iyi gelmiştim ama artık ağırlaştım kramplar nefes darlığı uykusuzluk 😩😅
Elfcm ElfElfElf Benim daha cok erkende 11+5 im normal doğum istiyordum hep kadın için sağlıklı olan o olduğunu düşündüğüm için zaten kistlerim olduğu icin hamilelik karar vermiştik simdi sezeryan olursa ikiz gebelikten dolayi pek bir etkisi olmayacak sanirim.
iikiizler ElfElfElf cok istiyorum ama doktorlar pek yanaşmıyormuş galıba riskten dolayı😒 bırıncı bebek çıktıktan sonra ıkıncı bebek ters dönebılıyormuş oda sezeryan demek.. ıkı dogum cesıtını de yasarsın diyorlar bilmiyorum ama ben istiyorum meryem ana otu bıle aldım😅
Yasemin_35 ElfElfElf Benim tüp bebek, ikiz olduğunu öğrenince bir perinatologa sordum, hem tüp bebek olup hem normal doğum istemezsin herhalde dimi dedi. Neden diye soramadım. Tüp bebek olunca ikizlerde normal doğum yapan ya da planlayan var mı?
Gozdealpu ElfElfElf benim ilki sezaryen. Şimdi ikiz bebek ve normal doğum planlıyorum yani ssvd. Kendime doktor da buldum. Tüp bebekte genelde hep sezaryene yönlendiriyorlar. Yaşadığınız şehirde araştırabilirsiniz normal doğum yaptıran. Benim bulduğum doktor Gaziantep’te ve daha önce 2 kere ikiz bebeğe ssvd yaptırmış. Allah’ın izni ile inşallah bana da nasip olur