Esray_ irmsm ben yuruyenedim canim ya ayağa kalkar kalkmaz bayginlik geçiriyordum 1 hafta oldu spinal olalı 3 gundur felan ufak ufak kalkıyorum ama tam duzelemedim.
irmsm Esray_ spinal olduğun için mi acaba yoksa sezaryen etkisi mi kuzum doktoruna sor istersen neden bu kadar uzun sürmüş
Alize1 Esray_ spinalde baş ağrısı da çok oluyor ben doğumumu epidural sezeryan oldum. Ben sorun yaşamamıştım ilk dogumumda. Ayağından ve kaşık bölgemden ameliyat ölmüştüm daha sonra o zaman spinal anestezi verdiler baya zor geldi o bana baş ağrısı ayağa kalkamama baygınlık dediginiz gini allah sıfanizi versin inşallah kısa zamanda düzelir ayağa kalkarsinjz
irmsm Aiteh özelde olacak doktorlar klasik bilirsin diyor ki hiçbirşey olmayacak merak etme diyor en iyidi genel olmak spinalimde sonra ağrısı var
irmsm Aiteh bilmiyorum ki kuzum soinal iğnede olduğu için belde ağrı olur belki hiç doğum yapmadım daha 🤦🏼♀️
Aybigen Aiteh genel oldum uyandiginizda ağrıyı hissediyorsunuz. İlk ayağa kalkmada baş dönmesi ve güçsüzlük oluyor. Yani kalkış sırasında zorlanmak anesteziden çok kan kaybetmeniz ve zayıf dusmenizle alakalı.
Aleovera Madem bu kadar zor spinal neden genel yapılmıyor uygun olan herkese. Yillardr belim agriyor diyen var 😔
Alize1 Aleovera ama genel de çok zor onda da aynini sıkıntıların benzerini yasıyorsunuz baş ağrısı vs onda daha da çok oluyor. Bel ağrısı kişiden kişiye değişiyor öncesinde bel ağrısı olanlar daha çok etkileniyor sanırım 👍
denizanasi1 Aleovera bende 2 hafta önce spinal sezaryen oldum canım inan bana zerre kadar ağrım kalmadı. Şu an bağıra bağıra hapşırıyorum o zaman bile ameliyat yerim ağrımıyor. Ameliyattan 8 saat sonra tek başıma desteksiz yürümeye başladım, 2.gün dimdik sabah kalkıp mis gibi kahvaltımı hazırladım. İyi düşün iyi olsun ben hiç kasmadım kendimi çok sakin girip çıktım ameliyattan
Miiray Aleovera Spinal abartıldığı kadar zor değil. Tabiki zorlukları var ayağa kalkarken birinin desteği olmadan kalkamıyorsun ve bı de baş ağrısı oldu bende ama o da herkste olmuyor
Aybigen Aleovera genel anestezi kana karıştığı için bebegede geçiyor. Sipinal sadece sinirleri uyuşturdugu için bebek için daha güvenli.
Pambix Aiteh aynen bol bol karşıya bakarak yürüyüş, bol su , baş ağrısı bel ağrısı için kafein, ama yürüdükçe canınız yanabilir elbette ama tek çaresi ayaklanmak yürüdükçe açılacak siniz rahatlicaksiniz.bebeginiz uyudukca da dinlenip sizde uyuyun
Aiteh irmsm benide oyle diyip korkutdular. Hemşireleri canlarindan bezdirdim igneyi vuruncaya kadar. Igneyi bi vurdu hep burda kizlar demistide inanmamiştim damar yolu ignesi bile ondan daha cok acitiyor
07-02-2019 Aiteh yemeklerine dikkat et gaz yapcak yiyeceklere hep kimyon attım rezene cayı ıctım bol su ıc hareket halinde ol ama sezeryan yerini zorlamadan bıde uyku yanında birileri warsa her fırsatta uyu dınlen