zeynepduha Aiteh canım geçmiş olsun iyileşmenin tek yolu bol bol yürüyüş ve hareket canın yansa da pes etme geçecek bu durum 🌸
Sblglc Aiteh bol bol su ic ve et yahnisi tarzinda yada kemik sulu corbalar tuket bide evde oturup kalma bol bol evin icinde yuru bide muhakkak ayarlanabilir bir korse al hem daha dik tutuyo hemde karnin sallanmiyo rahat edersin ama sivi tuketmeyi ihmal etme ☺️
Aiteh SerpilEsra HavvaMerve Sevimli96 Sblglc Sermec27 sagol kardeşim.Allah razi olsun.Darisi sana in seAllah saglikla dogur yavruna kavus zeynepduha Allah razi olsun kizlar.
HavvaMerve Aiteh Çabuk iyileşme diye birşey yok sadece bol yürüyüş yapabilirsin ve ani hareketlerden kendini zorlayacak şeylerden kaçın
Bebekhemsiresi-1 Bol bol yürüyüş, bol bol su, bol bol protein, dikişlerini kuru ve temiz tut. Terletme nemli kalmasın. Gaz yapacak yiyecek ve içecekler tüketme. En iyi gelecek şey ise bebeğin, bol bol vakit geçirin koklaşın 😍🌸
Aiteh irmsm evet spinal oldum sadece sabah oldu agrim bu postu açtigimda oda az bisey zaten yuruyordum bu postu actigimda ços şukur şimdi kimseden destek almadan yuruyorum sabahtan beri
Sinemdmrcoglu Aiteh ayakta evin ıcınde sureklı gez derım emzirmek ıcın falan zaten oturcan öyle öyle gecıcek tabı bır kaç gün geçmesi de lazım ılk ıkı gün zorlar normal
irmsm Aiteh yaa öneriyor musun ben çok korkuyorum uyuşukluktan karna bastırıyorlarmış birde , ameliyat esnasında kestiklerini bilmek falan nasıl psikoloji genel mi olsam spinal mi bilmiyorum çok korkuyorum birde ameliyat kaç dk sürdü
Aiteh irmsm toplamda 1 satt kadar.cekti şuan yazamiyorum vakit bulur bulmaz yazicam.ama tabiki genel degil spinal oneriyorum. Spinal sezeryanin zor yani sadece ilk ayağa kalkma sonrasinda ne kadar bol yurursen okadar erken iylesirsin. Ama nazlanip yatarsan o zaman ayaga kalkmalarin zorlasir
irmsm Ebruuka evet öyleymiş birde burna boru gibi birşey takıyorlarmış miğde sıvısı ciğerlere gidip boğulma olmasın diye spinalde uyuşukken hissedilmiyormuş galiba ben ne yapıcam bilmiyorum ya 6 hafta kaldı çok korkuyorum allahım yardım etsin
BaharCos Korse kullanımını önermiyor doktorlar. Özellikle sezaryende. Sonuçta dikişli bir alan ve yanlış falan kaynayabilir siz orayı sıkıştırınca. Bırakın vücudunuz kendi kendine toparlansın ilk başta. Kuru ve temiz olursa yaranız daha hızlı iyilesir. Bir de beslenmenize dikkat edip bağışıklığınızı güçlendirirseniz. 🌸
Yahyam_17 Aiteh yürüyüş ve dikislerine dikkat et. Enfeksiyon kapmasin terlemesin. Tam pamuklu bir bez utule dikislerinin üzerine koy. Bir iki ay dikkat et dikislerine. İlesin duzelirsin