Zelihasare Merhabalar bizde 10+6 yız ben covid oldum 1 hafta önce bulantım zaten vardı ama çok kötü yaptı beni sürekli kusuyordum sürekli artık ayakta duramaz hale geldim hastaneye gittik yatırdılar meğer hamileler içinde covid tedavisi varmış 3 gün yattım serumla beslendim hiç bişey yiyemedim sadece ekmek peynir o kadar su içemiyordum yani o derece sonrası iyiyim şimdi çok şükür bende prilam içiyorum yatarken. Bide sabah mide hapım var panto diye. Bulantı biraz var yine ağzımda hep Bi kötü tat var ne yapsam geçmiyor. Akşamları oluyor yine 1 sefer falan kusma. Sizlere tavsiyem çok dikkat edin sakın covid olmayın resmen dünya tersine dönüyor birde 4 yaşında kızım var onunla daha zor herşey. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲
HMEC Zelihasare çok çok geçmiş olsun benim de en büyük korkum. Bulantı tüm hayatımı altüst etti zaten bir de covid i düşünemiyorum Allah tez zamanda daha iyi etsin inş
1344567 HMEC 12+6 günden selam güzel anne 🥰 ilk günden beri bulantılarım hâlâ aynı doktorum prilam Dr kullanmamı önerdi onunla devam ediyorum inşallah bı an önce geçer sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻
Aysenurba Merhaba bende 10+0 oldum bugün bende ayni şekilde annemin yanına geldim memlekete evimde duramiyordum bulanti kokular kusmalar burda en azindan mutfaga falan girmiyorum haftalari sayıyorum insAllah 13.haftada falan tamamen kurtuluruz bu dertlerden
Elfelf475 HMEC inşallah biter gerçekten yaşadığımı hatırladım 3 haftadır darısı sizlere 🌸 ama fark ettiğim bir şey de var susuz kaldığımda yine bulantım yokluyor kefir, ayran, su ve kendim meyve suyu yapıp içiyorum gun içinde hep
Saraghe HMEC 14+2 benimki de . 13 den itibaren bulantilarim %90 oranında gecti gibi. Çok az kaldı o da zamanla geçer. Bazı insanların ki 4 ayı bulabiliyor. Azaldiysa bu geçeceğinin habercisi. 1 _2 hafta daha dayanın.
es353 HMEC 12+6 olduk bu hafta %70kızımız olacağını öğrendik 🌸 ara ara bulantı mide yanması yaşıyorum. Aşırı halsizlik var sizlerde de oluyor mu
HMEC es353 benim mide yanmam henüz yok ama bulantılara devam. Halsizlik hiç gitmiyor zaten sürekli çarpıntım var tansiyonum hep düşük