Maeulle 0Cerenk o çizgi göbek deliğinden aşağı dik şekilde hafif silik kahverengi mi bende şuan merak ettim benimde var adetim 7 gündür gecikmeli polikistikover var adet gecikmesi 3. Günü negatif sonuç aldım haftaya kadar olmazsam doktora gidicem aşırı gaz göğüsler sanki biyere vururda morar gibi ağrı belde kasıkta aşırı ağrı göğüslerim şiş 1 senedir olmuyor
0Cerenk Royem62 evet canım hatta bi tık daha belirgindi, inşallah hayırlı haber alırsın🙏🏻 Maeulle evet canım aynen o şekilde hayırlı haberler alırsınız inşallah 🙏🏻 Maeulle herkeste farklı oluyor tabi ki canım olabilir
Maeulle 0Cerenk aynı zamanda gabızlık oluyor gaz sorunu geçen de tansiyonum düştü sabahın köründe banyoda bayıldım
Maeulle Adaa8905 bende 5 gündür 2 gün kabızlık varsa 1 gün ishal oluyordum bugün kabızlık var aşırı gaz var
Maeulle Royem62 bugün sağlık ocağına kan vermeye gittim ama almadılar pandemi tam kapanma dolayı yasaklanmış kan alımı covid aşı yeri olarak kullanıma geçmiş hastaneye gidip kadın doğumdan istemem lazımmış öyle dedi bizde haftaya kadar bekleyelim eğer olmazsam öyle gidelim nolur nolmaz dedik
Maeulle Royem62 of insallah ya ümidim yok ama sosyal hayatımız kalmadı evde bunalıma girip gergin gergin geziniyorum
Maeulle Royem62 Kuşum yat kalk ev temizle dip bucak her gün çamaşır suyu sirke ile çamaşır yemek uyku duzenim bile kalmadı gece uyuyamıyorum gündüz uykudan halsizlikten maf oluyorum
Melek3 Mom850 Mom850 😅😂olabilir belirti bende öyleydm aşırı gaz vardı sürekli sürekli hemen koşup lavaboya falan koşardım 15 gün falan çok rahat sürdü ilk belirtilermden di diyebilirim