Elfcm Hafissee Bende kaldirdim geçen battaniyeler yorganlar nevresimler kışlıklar derken 1 günümü almıştı hadi simdi kışlık kaldirdimda yazlik kaldirirken ağırlaşmış olcam o zaman naparim nasil cikaririmm bilmiyorum 😂 Allah izin verirde görürsek inşallah o günleri 🤲
Hafissee Buseninannesi_21 iskenderun cok güzel ya deniz falan bayılıyoruz dörtyola giderken mutalak ugruyoruz 😁
Buseninannesi_21 Hafissee oturduğum yer uzak maalesef ☺ gelişimin o taraflarda oturuyorum sahilin oralarda otursam akşam yürüyüşü oh mis 😀
Nelmali Hafissee ah ah bir de karadenizliyim serine alışkın vücut cayır cayır yakıyor burası annemler kalin kazak yelekle oturuyor biz atlet şort 😂😂
Ays0 MDT ah ah şuan seni öyle iyi anlıyorum ki. Doğma büyüme Ankaralıyım ve Adana’ya taşındım. 3 gün önce ailemin yanından Adana’ya evime geldim ve 3 gündür geceleri isyan ederek uyanıp kendimi parçalamak istiyorum resmen 🤦
MDT Ays0 Benim hayatım İskenderun’da-Adana’da geçti aslında sıcağına alışkınım aşırı da terlemem normalde herkesten az bunalırım hatta. Ama şuan menapozlu annemden antropozlu babamdan beter durumdayım 😂
Ays0 MDT ben nerelere gideyim o zaman 😂 gece eşim uyuyor diye bile sinirleniyorum iyice dengesiz bir insan oldum ciktim 😂
MDT Ays0 Eşim şuan Ankara’da ama burda olsa yatağa almazdım heralde ayrı yatardım. Yatak tek başıma bile dar geliyor çünkü bana
Sarellem Ayazali bende yazı nası geçiricem kara kara düşünüyorum. Klimayla bütünleşirim sanırım. İlk hamileliğimde haziran başı doğurmuştum. Bunda bütün yazı hamile geçiricem eylülde doğum😅
Ayazali Sarellem ilk hamileligimde doğum Eylül sonuydu.,🥴 bende sizin gibi klima karşısında geçirdim.allah kolaylık versin🤲♥️
nurdane3504 Hafissee evet İzmir çok sıcak cidden benim evim de en üst kat daha sıcak oluyor tabi klima var iyiki 😀🤣 doğum da temmuzda eşime diyorum çocuk bilse temmuzda bu evin sıcağında doğacak içeride kalır gelmez😅🤣
Nilasyamom Hafissee ben 32 haftalığım. Geçen hafta hepsini çıkardım ütüledim. 😅 şükür bitti ama pert oldum ütü yapmaktan nefret ediyorum