Mavisannesi2 Hafissee 38 haftalık hamileyim dün kayınvalidem ile birlikte kaldırdık kışlıkları yazlıkları çıkardık İzmir de oturuyorum ve resmen yanıyorum alev alev kazak göresim yoktu 😂😂😂
Taze_gebe Hafissee ince mont vs bıraktım ama emin ol onlar da boşa kaldı o kalın eşofmanlar gln korkunçtu ya şimdi bile şortlu pijama takımı ile oturuyom
Hafissee Minigimyolda ay carpar klima dikkat et ben hic sevmiyom klima . Vantilatör daha iyi hasta eder valla dikkat et
Aysun1983 Hafissee kocalar da evdeyken yapmakta fayda var diye düşünüyorum 😃haftaya değil bir sonra ki hafta yapıcam ilk haftadan korkutmayım adamı 🤣zaten çıkarttığım 4-5 tişört şort falan var yetiyor şimdilik
Hafissee Aysun1983 kocam görevde doguma kadar yok 😑 bütün işi bi başıma yapıyorum perdeleri ona bırakcam sadece
Baloncuk41 Benim kislik biseyim yok zaten polar sabahlik bide kece yelegim var montu atkı bereyi zaten portmantoya katlayip koyuyorum evde kimse kazak giymiyo sadece kizimin tisortleri sortlari cikaricam aksam serin oluyo diye tam kaldirmadim sweatleri falan
Hamileadayibiranne Hafissee Ordu’da yaşadığım için bir kaç ay daha var sanırım bi günde 4 mevsim yaşıyoruz bazen
Mrym1407 Hafissee benim yaşadığım yere çoktan yazz geldiği için çoktan çıkardım kisliga dair hiçbir şey bırakmadım😂
asyahumam Hafissee Türkiye’nin en soğuk illerinden birinde olmama rağmen ( Sivas ) 😂 yazlıkları çıkardım sadece ince montlar kaldı 😍 zaten yasak var bitene kadar da yaz buraya da gelir heralde 😂
Nelmali Hafissee ah ah bir de karadenizliyim serine alışkın vücut cayır cayır yakıyor burası annemler kalin kazak yelekle oturuyor biz atlet şort 😂😂