Lilbabymom Mnes-48 bebeğe herhangi bir zararı olmuyormuş. Ama hormonlardan dolayı hem işe yaramıyor hem de ters tepki yaratabiliyormuş azalması gereken yerde artması gibi. O yüzden önerilmiyor. Ben de bıraktım doğumdan sonra devam edeceğim
Sultankiz Mnes-48 benimde evde lazer epilatörüm var doktorum herhangi bir sakıncası olmadığını söyledi
Lavininannesi1 Mnes-48 Benim doktorum da hamilelik döneminde tavsiye etmediklerini söyledi özellikle de özel bölgeye
Lavininannesi1 Mnes-48 Bende tüm vücuduma lazer epilasyon yaptırmıştım canm kurtulmustum o dertten şimdi tekrardan başa döndüm😂
AlevVolkan minebayraamm ben çok memnunum zaten lazerliydim tek tük kalmıştı bazı yerlerde ama evde kendim yapınca çok daha azaldı kalmadı neredeyse.
irem Mnes-48 hamilelikte lazerin bebeğe bir zararı yoktur. Yapılmamasının sebebi hormonlar. Ne kadar yapsanız da etkisi olmayacak. Yine de en doğrusu yapmamak.
Ada_omertoprak2116 Mnes-48 ben de geçen gün görüştüm hamilelikte ve emzirme döneminde lazer epilasyon olmaz dedi yapan yapıyor ama radyasyon dan dolayı bebeğe Zarar veriyor dedi bence ağda yada tüy dökücü kullanın bı süre