Mnes-48 Kızlar yaz geldi artık evde kendim lazer yapıyordum ama hamile kalınca ara verdim hamilelikte lazer yapanlar yada doktoru tavsiye eden var mı?
Zehra-Arda Mnes-48 merhabalar yapılmıyor hamilelikte bebeğe de size de zararlı su anda doğumdan sonra doktorunuza sorarak yaptırmanızı öneririm
yesilesinti Mnes-48 hamilelikte lazer yapılmamasının sebebi değişen hormonlar. Yapsanızda bi faydası olmaz çünkü hamilelikten önce yaptırdım hamile kalınca dondurdum bebeğim 6aylık olunca gelmemi söylediler.
Meless Mnes-48 ooo bize 8aylık gebelerde geliyor bir şey olmaz genital ve karınıda yapalım diyorlar valla😂 ama doktorum bu iki bölgeye izin vermedi benimm
Meless Mnes-48 aynen canım bir problem yaratmıyor dr banu çiftçi radyasyon yaymıyor ışık enerjisi olduğu için sıkıntı yok diyor bende bir problem yaratmadı
AlevVolkan Mnes-48 benim de doktorum onay veriyor, lazer merkezine gitmiyorum pandemiden dolayı ama evde kendi cihazımla yapıyorum.
biyologelif AlevVolkan cihazınızın markası nedir? Ben 8 seans bacaklarıma en iyi cihaza lazere gittim hamilelikte yine çıktı. Siz memnun kaldınız mı
Meless Mnes-48 hayır ama çok şükür her şey yolunda… Lazer radyasyon yaymıyor araştırabilirsiniz… Uygulamayın demelerindeki sebep hormonlardan ötürü verim alamamaktan ötürü
Alse35 Mnes-48 bende özellikle sordum hiç bir sakıncası yok sadece hormonlar nedeniyle işe yaramayabilir dedi yasaklardan sonra temiz yer bulursam gitmeyi düşünüyorum