Minigimyolda Mercimegim4 girişsiz gidildiğinde çoğu doktor aynı muameleyi yapıyor kanama olduğundan şüphelendyse ihmal etmeyin ben uzun süre uğraştım geçmesi için
Mine_glr001 Mercimegim4 merhaba canım bende Osmaniye’ye gidiyorum doktora ve Yenihayat Hastanesi’ne Mehmet Temel beyden çok memnum tavsiye ederim ☺️💙
Mercimegim4 Mine_glr001 Mehmet beyinde dikişi çok iyiymiş hemen ayaklanıyormuşsun doğumdan sonra o kadar kararsızım kiii offf kendi memelektim olsa böyle zorlanmazdım
Mine_glr001 Mercimegim4 eveet bende birçok övgü duydum bakalım ☺️karar senin içine neresi siniyorsa oraya git ☺️
Minnakkannesi Seyma4 kesinlikle beklemeyi çok sıkıntı yapmam diyorsa Özcan bey derim ilk doğumumu ona yaptım ikinciyi de ona yapacağım kardeşimle aramızda bir hafta bar kısmetse oda ona yapacak 🙂
Beyzan Elif80_ sizin kaç haftalık ben artık 37 oldum her hafta gitmeye başladım artık. Bakalım ne zaman doğum olacak heyecanla bekliyorum
Beyzan Elif80_ yok sezaryen sonrası normal doğum bekliyoruz ama 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak ona göre karar verecegiz
Beyzan Elif80_ 39 da alıyorum dedi.sezaryen olacaksa. Ben ilk gittiğimde sordum nasıl olur ne yaparız filan diyem hatta 39 geç değil mi dedim hayır 39+1 filan ideal dedi
Seyma4 Elif80_ en ideal sezeryan haftası anne ve bebek için 39 dur zaten. Bu sizin sağlıklı bir gebelik geçirdiğinizi gösterir