kuelkedisi Sevens ben ilk çocukta hemen söyledim annelerimize ama şuan sanırım 5 haftalık yeni hamileyim bu 2. de kendimi tutmaya çalışıyorum en azından ilk randevuya gidip ilk ultrasonunu görene kadar ve karnım belli olana kadar gerçi şuan bile hamile karnım var ama 🙈 sosyal medyada da doğduktan birkaç ay sonra paylaşmıştım ama hususi duyurmak amaçlı değildi öylesine bir fotoğrafımızdi herkes sordu ztn çocuğun mu oldu diye :)
Hayal11 Sevens benimde pazartesi 125 çıktı canım çarşamba 350 çıktı haftaya çarşamba perşembe gel keseye bebeğe bakalım dedi çok heyecanlandım 🧿
ogretmen_anneee Sevens 6 haftalık olduk 2 gün önce kese kalp görünce ailelere haber verdik kimse bilmiyordu . Sosyal medyadan da duyurmayı düşünmüyorum açıkçası evlat sahibi olmak isteyen insanlar görürse belki istemeden üzerim diye. cünkü ben de tüp bebekle gebeyim çok zorlu süreç. Eşekten düşmüşün halini eşekten düşmüş anlar 😁 Tabiki bu benim düşüncem siz nasıl mutlu olursanız canım :) Allah bağışlasın
Kdrgmz Benim daha adetime 8 gün vardı ama test yaptım çıktı hemen gidip kan verdim degerim 21 di direk ailemize söyledikk heycandan ☺️☺️☺️ Sosyal medyayada cinsiyetini öğrendiğimiz de paylaştık 12. Haftada ☺️☺️☺️
Sevens Mercimegim4 size bisey sormak istiyorum nasıl msj yazılıyor bilmiyorum. Siz de regl sancısı oluyor mu?
Mercimegim4 Sevens Ay bende bilmiyorum burdan yazılıyor mu baktım da bulamadım. Evet oluyor sanki olcam gibi şu an bile ağrım var belime de dikenler batıyor sanki
ecce_mommy Sevens ilk üç ay riskli diye hiç ağzım doludu hamileyim demek istemedim üç ay olunca annemlere kaynanamlara cinsiyetten sonra diğerlerine sosyal medya da hiç paylaşmayı düşünmüyorum
September_ Haftaya gireceğim sadece ailem ve yakın çevrem ve göbeğimi saklayamadığım için iş arkadaşlarım biliyor 😂 yarın bi gün çocuk doğunca paylaşsam bu kimin çocuğu derler kesin 😄
Deniztrn Sevens anneme 5 haftalıkken, kayınvalideme 8 haftalıkken, babalar kardeşler çok çok yakın arkadaşlara 12. Haftada.. sosyal medyada duyurmayı düşünmüyorum, geri kalan eş dostta tesadüfen öğrenirse öğrenir işte 😅
Zezeeeyyldrm Sevens bence çok erken aileler dışında kimse bilmezse daha iyi ilk 3 ay gizlemek en doğrusu biz bu sefer öyle yaptık ailelere bile geç söyledik halada yakınlarımıza söylemedik.