Mercimegim4 Sevens tamam canım haberleşelim. İnşallah görürsün sanırım sonraki haftada kalp atışını duyarız 🤭
Sevens Mercimegim4 inşallah canım kayinvalidem erkek diye hissediyormus ben bisi hissetmiyorum suan aklimda ki tek şey kese ve kalp atisimiz
Mercimegim4 Sevens aynen kesesi oluşsun kalp atışını duyda hiç önemli değil. Bende erkek hissediyorum ama sen ne hissediyorsun ☺️❤️ ya Bi de seninde arada elin karnına gidiyor mu sevme iç güdüsü gibi bişi oluştu bende
Esragnss Sevens ailelere 7. Haftada söyledim birde kendi yakın arkadaşlarıma sosyal medyada duyurmadım gerek duymadım açıkcası 😃
Sevens Mercimegim4 size bisey sormak istiyorum nasıl msj yazılıyor bilmiyorum. Siz de regl sancısı oluyor mu?
Cansu_04 Sevens aynen bnde 5. Haftada duyurdum evin içinde olduğum için kaynanam ve eşim ilk duydular bnde 🤰🏻
Littlespy Sevens aileme ve yakın arkadaşlarıma 4. haftada söyledim hep 😃 sosyal medyada da 12. haftada evlilik yıldönümü dolayısıyla söyledim 😃
bubuiledudu Ben reglim gecikmeden öğrendim öğrendiğiniz gibi eşimle ailelerimize ve yakın arkadaşlarımıza söyledik hemen 😂3 haftalıkken yani daha erken duyuran yoktur heralde ahahahhaha
xsedapolat Sevens ben öğrendiğimde 5 haftalıktı aileme doktor kontrolünden sonra hemen söyledim sosyal medya henüz bilmiyor oraya duyurmadım Baby shower için bekletiyoruz sosyal medyayı.🙂
msa06 Sevens sosyal medyada duyurmadım, duyurmayı düşünmüyorum iyi giden şeylerin sırrı gizlemek. Uzun süre sadece aileler ve yakın dostlar bildi. Amca hala dayı gibi akrabalara 4 aylikken söyledim ilk 3 ay geçince
Defnee_ Sevens 17 haftalıkken ailelere söyledik 20 haftalıkken yakın çevremize söylemeye başladık şuan 21 haftalığız artık herkese söylicez 😂😂😂
Aylayslky Sevens aileler 8 haftalikken akrabalar 20 haftalikken filan sosyal medya da 32 haftaligim hala paylaşmadım yakın arkadaşlar da 16 haftalikken