Jesca Saniss 10 mayısda doğumum var.. Çok fazla heyecanlıyım hamilelik de bir ayrı güzel ben hiç zorlanmadım mide bulantılarım falanda olmadı çok rahattım.. Son 9 günümüz kaldı inşallah 😍❤️
Saniss Jesca her aşamanın güzelliği var şimdi tekmeleri güzel ama doğunca da eminim daha güzel olacaktır ☺️🙊
Nehir3321 058elf aynen canım Rabbim hepimizin bebislerini sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah
Berrinugur Hafta bitiyor haftabaşı çatı muayenesinde 2 cm açıklık vardı 2 gün sonra nişanımda geldi ama sancı başlamadı o yüzden bekliyoruz 🤦♀️
Saniss Betulnuri 33. Haftada gittiğimde 2 kiloydu haftaya 36 olacağım kontrol var işte bakalım naptık 3 haftada 🙊 sizin kaç kiloo
Saniss Buketkucuk ay sizi çoğu yazıların altında görüyorum az kalmıss inşallah kolay rahat bir doğumunuz olur ☺️💖
Saniss Lalihhhh sizle sanki başka bir konuşmada denk gelmiştik yanlış hatırlamıyorsam ☺️ İnşallah hazirana kalmadan doğumumuz olur 💝
Lalihhhh Saniss ay İNŞALLAH hayırlısı ile dogsunlar ben çok gec kalmasın diye istiyordum.ama bugün kilosunu öğrenince az daha dursun kilo alsin istiyorum ama en iyisini RABBİM bilir hayirli zamanda gelsinler İNŞAALLAH
Hamileyim-mutluyum Saniss korkutmak gibi olmasın ama sinek ısırığı gibi acıyor ama biz 9 aydır hiç ilişki yaşamadık eşim korktuğu için ondan öncede vajinismus geçmişim vardı darlık ondan olabilir diye düşünüyorum inşallah seninki kolay geçer
Saniss Hamileyim-mutluyum kendini kasmamak önemli olanmış hep duyduğum 🤷🏻♀️ Ama tabi anlık bir irkilmede olabilir bizim hep devamdı, ve hani başında zorluk yaşamadım da bakalım 🤭