Madinanin-Annesi Saniss son gun 12si ama olmazsa iki gun yatirib orda kendileri bakib dogurtacaklarmis eyer olmazsa acilis falan sezeryan
Fatosbartu Saniss 30 mayis bizimde ama bayramda gelecek gibi hissediyorum ve 21 inden once dogsun istiyorum 🤗
Saniss clksyma-97 🙈🙊gelişimi iyiyse doktor daha iyi karar verir tabi belki haftaya hediyeniz gelir 🥰🙈
clksyma-97 Saniss inşallah diyelim artık sabırsızlanıyorum ama doktorum erken doğum olmaz dedi bakalım bu sefer ne diyecek çok heyecanlı bi bekleyiş günler geçmek bilmiyor 🥰
aslannaz21 Saniss evet ya hazirani bulmasin 39hafta ideall gec bile biz cok sabirsiziz ozellikle kizim ve esim sizin cinsiyet ne
Hamileyim-mutluyum Saniss Doktor 11 Mayıs’a kadar gelmese sezaryenlealacam dedi çatım birazcık darmış ama ben sancılarımı beklemek istedim 38+6 olduk şimdilik gelen giden yok bakalım hayırlısı inşallah
Hamileyim-mutluyum Saniss korkutmak gibi olmasın ama sinek ısırığı gibi acıyor ama biz 9 aydır hiç ilişki yaşamadık eşim korktuğu için ondan öncede vajinismus geçmişim vardı darlık ondan olabilir diye düşünüyorum inşallah seninki kolay geçer
ilgin22 Saniss evet korku stres mutluluk hepsi bir arada valla ☺️ Büyük kızımda küçük aslında daha 14 aylık bakalım nasıl olucak ☺️
Ceydat Saniss Nisan annesi olacakken mayıs annesi olmak varmış kaderde 🌺 ekstra son 1 hafta verildi yoksa suni verilicek 40+2 bakalım