Sbnm06 Kizlar 1 saatir bebek hareket ettikce rahimde özel bölgede batma oluyor .Ilk defa yaşıyorum bu durumu yaşayan var mi.Acilma dedikleri böyle birsey mi acaba.Endiselendim biraz
Ayfs Sbnm06 çok ayakta kaldığımda veya evde rutin işlerimi yaptığımda bana da oluyor. Sol tarafıma yatınca geçiyor bende 36 haftalığım
Ladybird25 Sbnm06 bendede oluyor 29+ 4 üm bebeğim baş aşağı duruyor sabahtan beri her an çıkacakmış gibi ağrı oluyor ama normal sanırım hareket edince oluyor
Cmileozdmr Sbnm06 insllh öyle bisey yoktur ya ilk hamileligim olduğu için bisey de bilmiyorum bende korkuyorum
D-uysal Sbnm06 34 haftaligim bende 3 4 gün önce bende de oldu ince sızı gibi oluyor sonra birşey batıyormuş gibi acıyor çiş akıp gidicekmis gibi değişik korktum bende ama geçti şükür
aysegulbey01 Sbnm06 bende 33 haftadayım aynı şekilde ara ara bendede oluyor geçen hafta doktor kontrolümde sormuştum doktorum normal demişti son aylarda olduğum için.
Morvy Sbnm06 ben daha 22 haftalığım ama bendede oluyor bir haftadır kasıklarımda anlık bişey oluyor ve anlık sızlama yapıyor geçiyor sanki oraya vuruyor gibi veya bağlarlamı bir ilgisi var bilmiyorum.