deryamehmet35 mucizemizibekliyoruzz evt ben ilk gebeliğim hüsranla sonuçlanınca çok araştırma yaptım ikiside çok beğeniyorum
mucizemizibekliyoruzz deryamehmet35 inşallah en kısa zamanda tedavinizi olup hamilelik yaşarsınız. vedat beyle görüşün fiyatlar aşarsa kendisi sizi arkadaşlarına da yönlendirir yardımcı olmadan bırakmaz.
deryamehmet35 ozgeya ne kadarda büyümüş büyüdüğünü biliyordum ama bu kadar olabileceğini düşünmemiştim inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız bende inşallah gebelik yaşarım
ozgeya deryamehmet35 ben de bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim,resmen ikinci bir bebek var içimde 😁😁 Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,Allah size de en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
deryamehmet35 ozgeya bi yarin vedat beye gideceģim ona göre bi karar verecegim bugun vedat beyin ayrilacagini duyunca iptal ettirip volkan beyle mi baslasam acaba demistim ama ettirmedim vardir elbette bunda da bi hayir
deryamehmet35 mucizemizibekliyoruzz insallah tek dileğim kafamdaki sorulardan kurtulup anne olabilmek çünkü yaşimda ilerliyor
mucizemizibekliyoruzz deryamehmet35 siz hiç kafanıza takmayın yarın gidin görüşün. Dediğim gibi maddi olarak aşarsa bile söyleyin vedat beye durumu. yardımcı olacaktır bu problemi çözebilecek başka bir arkadaşına yönlendirecektir en kötü ihtimalle. Bi muayene etsin sizi, gerisi kolay 🙏🏻
deryamehmet35 mucizemizibekliyoruzz canim mrb vedat beyde kontrölümü oldum ve cok memnun kaldim sanirim ona devam edecegim. 5 cm sandigim miyom 3 cm mis her sordugum sorunun cevabini buldum ve ameliyat olmam gerekmiyormus.O baskaca izmirde ünlü olan dr da cok sinir oldum tamamen ticarete dökmüs olayi çok üźüldüm o dr adina işin biraz şov kisminda sanirim birde 15.000 bin demisti.ama vedat beye çok güvendim çok mutluyum herkese tavsiye ediyorum burdan dr vedat uluğ u
mucizemizibekliyoruzz deryamehmet35 ay çok sevindim 😊 dediğim gibi doktor çok iyi bende vazgeçmedim yani her konuda yardımcı oluyor. Ne kadar fiyat verdi ameliyata ve muayene ücretlerine. Öbür doktor kazıklayacakmış galiba
deryamehmet35 mucizemizibekliyoruzz Ameliyata gerek yok dedi canim folik asit verdi.250 dedi canim ayin 1 den sonra geciyormus artik. Dogum icinde hir kac hastaneyle gorusecekmis simdilik sadece medikalparktan fiyat almis ama daha başka yerlerde olacakmis.
deryamehmet35 Balbocegim3561 can ne kadar bilmiyorum ama dün medikalpark a gittim 125.00 tl aldilar sgk ile