deryamehmet35 mucizemizibekliyoruzz yaa gerçekten mi bilgim yoktu benim miyomum var onun için izmirde çok fazla dr araştırdım hatta bir dr gittim bu işlem için 15.000 falan istedi izmirin ünlü drlarından kendisi sonunda vedat beye gitmeye karar verdim araştırmalarım sonucu oda gidiyormuş çok üzgünüm ama yarın gideceğim kendisine
mucizemizibekliyoruzz deryamehmet35 volkan emirdar var medicalparkta oda çok iyi vedat bey gibiymiş çok memnun hastaları. Yani vedat beyden ben çok memnunum muayenehane açıyor şimdi daha masraflı olcak ama napayım artık hamileliğimin ortasındayım gerçekten vedat beyde çok iyi
ozgeya deryamehmet35 Merhaba,ben Medicalpark Volkan bey’in hastasıyım.ve nur topu gibi 20 cmlik myomum var 😁 çok ama çok memnunum,eğer tercih etmek isterseniz kesinlikle öneririm.
deryamehmet35 mucizemizibekliyoruzz çok tşk ederim bu arada nerede açıyor acaba muayenehanesini bilginiz var mı
mucizemizibekliyoruzz deryamehmet35 karşıyakada yine muayenehanede.Zaten siz yarın falan gidecekseniz detaylarla ilgili bilgi verir size fiyatta verir ona göre. Yine medicalparkla falan ve birçok hastaneyle çalışıyor zaten
deryamehmet35 mucizemizibekliyoruzz çok tşkler özel olmaktansa sgk bağlantılı olsun istemiştim çünkü izmire 2 saatlik yoldan geliyoruz ne kadar izmire bağlı olsakta ama gerçekten çok üzüldüm çünkü her ay özele o kadar para vermek istememiştim
mucizemizibekliyoruzz deryamehmet35 yani medicalparkta muayene ücreti 125 tl. Vedat bey bana 250 tl fiyat verdi kendi muayenehanesi için oda belki eski hastasıyım hamileliğimin ortasında mağdur etmemek içinde bu fiyatı vermiş olabilir normalde muayene ücretini kaç yaptı bilmiyorum. Ben de hamileliğimin ortasında doktor değiştirmek istemedim mecbur devam edeceğim. Ama memnunumda doktorumdan çok iyi. Doğuma 5.500 dedi medicalparkta ameliyata kaç der bilmiyorum. İsterseniz yarın bi gidin konuşun yine de. En kötü ihtimalle volkan emirdara gidin. Oda vedat bey kadar iyiymiş çok hastası var volkan beyde de memnuniyet çok yüksek
Nurrrrrrr ozgeege karataş hastanesi Aysel hanım önceliği normal doğum bebeğin ve senin sağlığını fazlasıyla düşünüyor çok ilgili bir doktor tavsiye ederim
deryamehmet35 mucizemizibekliyoruzz çok tşk ederim bende o şekilde düşündüm çünkü ilk bebeğimin kalp atışı oluşmamıştı o yüzden kürtaj olmuştum bu kadar irdelememde zaten o yüzden bende belki kendisinde devam ederim çünkü çok olumlu şeyler yazılı hakkında . sizde sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah cvp verdiğiniz için tekrar tşk ederim
deryamehmet35 deryamehmet35 benim rahim içinde 5 cm büyüklüğünde o yüzden hamile kaldığıında bebek düşer dediler o yüzden hep dr arayışı içindeyim bir çok dr gittim hepsi alınması gerektiğini söyledi hatta biri özelde 15.000 tl istedi almak için
ozgeya deryamehmet35 benimki dışında,ama çok büyük olduğu için erken doğum riskim var,şuan 30 haftalığım.ciğer geliştirici bile vuruldum. Mesela benim doktorum doğumda almayı deneyecek.eğer fazla kanama vs olmazsa alacak doğum sırasında.
deryamehmet35 mucizemizibekliyoruzz bi yarın gidelim bakalım vildan hanımla devam edecek sanırım oda başarılı bi ebe tabiki orası daha iyi olur ama bakalım şartlar neun gösterecek.çok tşkler çok sağol
mucizemizibekliyoruzz deryamehmet35 evet benide rahatlatan o oldu ben 1 istedim bana 2 geldi çok şükür. Vildan hanımda çok iyi bir ebe çünkü çok yardımcı olacaklar çift olarak eminim. O yüzden kendimi emin ellere bırakıyorum 🙊😄
mucizemizibekliyoruzz deryamehmet35 ayrıca bazı şeyler inanın parayla ölçülmüyor. İnsan bi yerden kısarım yine yaparım diyor yani. Bebek olunca söz konusu olan bide. Tabii ki durumumuz olmasa imkanımızda olmayacak. Ama biraz olsun ihtimal varsa insan kendini sıkıp bi şekilde o istediği şeye ulaşmak istiyor
Yeliz84 Ata sağlık hastanesinde dr. Kemal uğurbile gidiyorum çok memnunum hastanede yeni başladı çok pozitif biri😉
ozgeya deryamehmet35 evet,ilk doktora gittiğim gün öğrendim,4 haftalıkken ama o zaman 4 cm idi.git gide büyüdü şimdi 20 cm oldu.hamilelik hormonlarıyla büyüyeceğini söylemişti zaten doktorum.
deryamehmet35 mucizemizibekliyoruzz evt ben ilk gebeliğim hüsranla sonuçlanınca çok araştırma yaptım ikiside çok beğeniyorum
deryamehmet35 ozgeya ne kadarda büyümüş büyüdüğünü biliyordum ama bu kadar olabileceğini düşünmemiştim inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız bende inşallah gebelik yaşarım