ZelihaAydemir25 16+5 Yenimahalle ☺️ İlk gebelik değişik adlandırılamayan duygular içerisinde gün sayıyoruz ☺️ Bende çalışmaya ara verip ev hanımı moduna geçtim böylesi iyiymiş 😁 şimdi hamileliğin ve zamansız aşermelerimin tadını çıkarıyorum kızımla 🥰
Kirmizivosvos ZelihaAydemir25 Yenimahalle çocukluğum benim 🧡🧡💛❤️ Bi ayrı hüzünleniyorum o semt olunca 💙 bende sizinle aynı duygu içerisindeyim. Aşermenin a ' sı yok daha ’ne zaman da olur bilmem çok ciddi bulantı yaşıyorum iki haftadır bir geçse de canım bişeyler çekse keşke 😊
Humanur2021 Kirmizivosvos yani Balgata gore sakin bi yer ama bi düzenini tam kurdun mu tamam gerisi gelir alışırsın:)))) ben o kadar yaşadım ama sanki yıllardır orda değil de keçiörende yaşamış gibiyim :)))
Kbramom Pursaklar saray 27+4 haftalık olduk kızımla çok şükür Rabbim hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin 🤲❤️
Kirmizivosvos Umut-Mucize maşallah 🥰 bizde sağlıcakla ilerleriz o haftaları görüp cinsiyetimizi öğreniriz inşallah 🙏
Kirmizivosvos Gokalptugcee Gokalptugcee maşallah 🥰 maşallah 🧿 sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi 🙏 hepimiz de aynı şekilde hem korku hem heyecan 🤩😇 hep şunu düşünüyorum bi şekilde çıkacak bu bebek ve gelmek istediğinde öyle günleri alan sancılı bir süreç yok ki gelmek istediğinde bebiş zaten doğuyor 😊 hangi şekilde olursa olsun sağlıklı gelsin ilk temennim diyorum 🥰🥰
Kirmizivosvos Beyzali Yenimahalle çocukluğum benimde merhaba canım benim 🥰 sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah 🙏
Kirmizivosvos Tugbek april bolding& ann kepler hamilelik doğum ve bebek 👶🤰🏻 https://www.kitapci.com.tr/ann-keppler-april-bolding
ogretmen_anneee Kirmizivosvos üç gün önce kalp atışı görüldü ama henüz küçük diye dinletmedi doktorum 🥰 bayram sonrası dinleyeceğim inşallah o minik kalbini
Kirmizivosvos denizkaradeniz selamlar canım hemen hemen aynı zamanlarız 😇 nasıl geçiyor günlerin bulantım çok oluyor benim sende durumlar nasıl ?
denizkaradeniz Kirmizivosvos cok şükür canim oyle cok bulantim yok ama dun biraz morelim bozuldu 2 hafta öncesi gittiğimde bütün kan değerleri idrar falan gayet iyiydi bi sorun yoktu.2 hafta sonra kontrole çağırdı gitmeden bi gün öncesi acaip içine üşüme girdi titredim resmen sonra da ter doktoruma dedim gebelik yapmaz oyke dedi enfeksiyon hastalıklarına yönlendir orda tekrar kan verdim.kanda lokasit yüksek cikti.Netrofil yükselmiş lenfosit düşük cikti.onlar biraz canimi sikti buhun tekrar idrar vericem bakalim.😔
Kirmizivosvos sema12818 selamlar 🥰😇 hosgeldiniz aramıza nasıl geçiyor hamileliğiniz cinsiyet öğrendiniz mi 😊bazı anneler 12 haftada öğrenmiş ondan soruyorum size de 💛
sema12818 KirmizivosvosGuzel geciyor cok şükür 🙏 malesef bugün sordun ama belli değil dedi doktor🤷♀️🤭
Fatos0660 Kirmizivosvos keçiörende oturuyorum adete göre 27 ultrasona göre 28 haftalığım hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin bebeğimiz