Kirmizivosvos Humanur2021 maşallah maşallah. 🤩sağlıcakla gelsin güzel bebeğiniz inşallah 🙏 bende balgatta oturuyordum evlendim etimesguta taşındım çok yabancıyım sormayın 😃
Humanur2021 Kirmizivosvos Âmin canım ♥️🤲 … Valla ben 15 16 sene oturdum ama hiç aramıyorum orayı nedense 🤣 neresinde oturuyorsun
Kirmizivosvos fatmArslan06 maşallah 🧿 sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah oğlusunuzu 💙💙💙💚
Kirmizivosvos 03264231 hayırlı olsun 🥰 bu haftalar çok özel keyfini çıkarın sorunsuz hafta olarak adlandırırım ben hep geçmiş haftalarımı 😍 bol bol dinlenin kocaman bir maşallah 🧿
Kirmizivosvos Humanur2021 a life hospital hemen yanı 🤍 vallahi çalışıyordum daha önce evi otel gbi kullanıyordum şimdi de pandemi çıkmıyorum çok anlamadım bişi. Balgattan sonra elbette değişik ama 😊yeni yeni alışıyorum insanlarına desem yeridir
Kirmizivosvos Tugbek yaaa maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏 kolay doğumunuz olur bir çırpıda doguruverirsiniz umarım 😊 kız mı erkek mi 😊😊
Kirmizivosvos Didemmmmm merhabalar 🥰 çok haklısınız hamileler olarak biz çok çok daha risk altındayız kapanmaya bende sevindim inanın çalışan pek çok hamile anne için 🥰 bende hamile olmamdan dolayı çalışma hayatıma ara verdim PR’ım 😇
Kirmizivosvos Seyma0368 maşallah 🥰🙂 deneyimli anne diyorum size 😌😌 sağlıcakla gelsin bebeğiniz inşallah 🙏
Kirmizivosvos Brcadn harika cinsiyet öğrenmiş olmalısınız 🙂 bende bir an evvel hemen o haftalara gelmek istiyorum inanın 😍 bulantı galan geçiyor mı o haftalarda çok merak ediyorum.
Kirmizivosvos Tugbek hiç korkmayın o bebiş bi şekilde çıkacak 😊 sonra da çok mutlu olacağız hep bınu düşünün bol bol da dua edin. Size bu korkularla alakalı bir kitap tavsiye edebilirim isterseniz🥰
Kirmizivosvos denizkaradeniz selamlar canım hemen hemen aynı zamanlarız 😇 nasıl geçiyor günlerin bulantım çok oluyor benim sende durumlar nasıl ?
Kirmizivosvos Besteblgn yaaaa 😊 çok az kalmış maşallah bende bekarken Dikmen balgattaydım Cevizlidere de şimdi etimesguta taşındım 😊 sağlıcakla alınız kucağınıza bebişinizi 🙏🥰
Humanur2021 Kirmizivosvos yani Balgata gore sakin bi yer ama bi düzenini tam kurdun mu tamam gerisi gelir alışırsın:)))) ben o kadar yaşadım ama sanki yıllardır orda değil de keçiörende yaşamış gibiyim :)))
Kirmizivosvos sema12818 selamlar 🥰😇 hosgeldiniz aramıza nasıl geçiyor hamileliğiniz cinsiyet öğrendiniz mi 😊bazı anneler 12 haftada öğrenmiş ondan soruyorum size de 💛