Elif3434 Istanbul küçükköy özel avrasya hastanesinde. 5700 tl ye gebelik sigortası yaptırdım normalde doğum 4500 dü 5700 tl ye bütün kontrol tahlil tetkikler ve doğum içinde bebeğin topuk aşısı işitme testi vs dahil sigorta yaptırdık kafam rahat
candanx taksim acıbadem de yapacağım sezeryan olacak acıbadem sigortam olduğu için indirimli fiyat 18.520 tl
Lotte92 Sevil_87 mhrsden randevu alınmıyor, sabah 7 de gidip kuyruğa girmek lazımdı o yüzden özele gidiyorum.
Lotte92 Sevil_87 ben 9 aydır Maşallah Zorluya gidiyorum. Memnunum. Bugün yarın doğumum olacak beklemedeyim bebeğimi.
Sevil_87 Lotte92 Amin🙏🏻 Ben 32 haftalık oldum Gökhan güzeltaşa gidiyorum sezaryen olacak benim ilki de sezeryandı çünkü ama spinal öneriyor bilemiyorum
Sevil_87 Lotte92 anne bebek açısında daha iyi olduğunu biliyorum ama hem ben kendime güvenmiyorum hemde belime o iğneyi yaptırmak istemiyorum birçok yorum okudum birçok kişiyle konuştum hep aynı şeyler belde kalan bir ağrı vs hakkımızda hayırlısı olsun tabi hiçbiri kolay değil Allah yardımcımız olsun