Gizmom Gzey123 ben ayın 16sına aldım ama 3 hafta önce fln aramıştım randevu için, ayın 28inde de meddemde yaptırcam. Rapor ne için onu anlamadım 🤔
Gzey123 Gizmom nerden aldın randevu yu tıptanmı ücret olarak ne söylediler. Rapor isterseniz biz veremiyoruz dedi kadın ama neyi kastetti bilmiyorum. Galiba normal mua ye ne gibi bakıyorlar cihazlarımız zaten 4 boyutlu dedi. Meddem de doktorum derse bende yaptrcam
Gizmom Gzey123 tıp kadın doğumu aradım internetteki numarasını, bana hiç rapor falan demedi hemen ücreti söyledi 267 demişti sanırım, sabahın 8ine verdi baskada yer yok dedi. Sizin aldığınız doktor meddemdeki hülya hanımın eşi sanırım öyle duymuştum
Gzey123 Gizmom yok kuzum rapor olayını bana tıp demedi tanseli dedi. Yanlış anlaşılma oldu. Bende öyle yaptım netteyim numarayı aradım okan hoca işte dolu old için mekin bey in iyi olduğunu duyduğum için ondan aldım bana 305 dedi saat 1.30 da burda olun dedi
Gizmom Gzey123 acaba fiyat falan neye göre değişiyor ki ben gittiğimde 20 haftanın içinde olcam bence erken ama başka şansım yok
Gzey123 Gizmom aynn canım erken olmuş biraz ama dediğin gibi randevu sıkıntı. Ben tam 22 haftalık olcam 30 haziran a Allah izin verirse. FiyAt neye göre belirleniyo bilmiyorum 😞
zahidinannesi necativebekir merhaba. O hastanede mi tüm doktorların fiyatı bu, bir de tavsiye eder misiniz. Ben Rizede yaşıyorum, 7 m ve imperial hastaneleri hakkında araştırma yapıyorum ama bilgi alamıyorum.
Gizmom Gzey123 100 tl yazıyo bir kağıt verdiler randevu bilgileri fln yazıyo ama kim yapcak sormayı unuttum kendi doktorum mu yoksa baska birimi
Gizmom Gzey123 okan hocaya gittim ayrıntılı için, o kdr cok karamsar ki. Sonra hemen ibrahim beye gittim o içimi rahatlattı biraz. Nifty testi verdim onu bekleyeceğim
Gzey123 Gizmom niye kuzum hayırdır inş. Okan hocanın yorumları hep öyle karamsar old yönünde. Bana da meddem den ayrıntılı için 28 haziran a randevu verdi ler inş bi sorun çıkmazsa tıp a gitmekten vazgeçicem 30 una tıpa almıştım
Gizmom Gzey123 bağırsakta parlama gördüm dedi o da ilerde zeka geriliğine neden olur karnından sıvı alalım falan dedi gebeliği sonlandırmam yönünde konustu gibi. Bende kabul etmedim cıkıp hemen İbrahim hocaya gittim o da baktı sonuclar cok normal karnından sıvı almayalım için rahat edecekse nift test yapalım dedi ve onu yaptık sonuc bekliyoruz. Ayrıca makinelerimiz cok iyi gitmene gerek yoktu falan dedi ben yönlendirseydim seni mekin hocaya yönlendirirdim dedi
Gzey123 Gizmom Allah esirgesin canım senin meddem deki ne zamn dı. Ya ben de mekin hocadan randevu aldım da meddem de de gircem tıpa gerek yok gibi hissediyorum bakalım biri 28 inde biri 30 un da
Gizmom Gzey123 meddeme kesin girmem lazım belki parlaklık geçer o zamana kdr bir umut, zaten o zamana nipt testi sonucuds cıkmış olur inşallah tümden rahatlarım