Fasulyemom _SeymanurSevencan_ Size verilen fiyatlarla bana verilen fiyatlar gerçekten çok farklı. Normal Doğuma 5500tl sezaryene 6750tl fiyat verdiler. Siz hasta yatışla mı görüştünüz?
_SeymanurSevencan_ Ozgeleo-07 merhaba hangi sigorta acentesindesiniz bilmiyorum ama ben 6.cı ayımdayken doğum sigortası yaptırdım. Muayene harıc sadece doğum anında 8500 tl yerine 4750 ye indirdi sigorta firmamız
YelizAtilla Sultankiz doktordan doktora değişiyorda doğum fiyatları ondan merak ettim benim tuba nadide yılmaz doktorum fiyat almadık az çok anlamaya çalışıyorum ne kadar olucak diye ☺️Teşekkür ederim.
alimerve Sultankiz bende bugün başladım o doktora tatlı bı kadın muayeneleriniz kaç dk suruyo sanki biraz az geldi bana kızım yüzünü göstermedi de çok 🙄
Medine_07 Sevgikaya1525 bende Ayrancılardayım hastane doktor arayışındayım Gaziemirde şuan Fahri temize gidiyorum ben Gazikent tıp merkezine
rabia6025 Medine_07 iyi akşamlar bende Fahri beye gidiyorum neden değiştirmek istiyorsunuz doktorunuzu özel değilse merak ettim🤗
Sultankiz YelizAtilla benim doktorum docent operatör doktor ama profesör olursa fiyatlara ekstra 1500-2000₺ eklendiğini biliyorum ☺️
5432 zeyse canım benim biraz sıkıntılı doğum olduğu için 2000 tutmuştu bundan önceki. Muayene 130 falandı
Minikavokadom Dilekcnkn ne zaman doğumunuz acaba bende o hastaneye gidiyorum bu yılki fiyat değil mi Dilekcnkn
Minikavokadom Dilekcnkn bende bht clinic Serpil Kırım’da talipliyim nisan ayında fiyat aldık normal doğum 9500 planlı sezaryen 12500 dediler ama size verilen fiyat epeyce düşük nedeni ne acaba benim doğumum Ağustos ayında olacak
esra_egemen Bebeksum Merhaba, doğum ücreti ne kadarmis acaba normal ve sezeryan olarak bilginiz var mı?
Fasulyemom Bebeksum Doktorunuzla hiç konuştunuz mu acaba mesai dışında ya da bayramlarda Doğum başlarsa geliyor mu? Doğumum bayrama denk geliyor doktor bulmakta zorlanıyorum
gzmsnmz Hsakarya doktorum Rabia Nizam, herhangi bir özel sağlık sigortam falan yok doktorumun bana verdiği fiyat bu şekilde