kubraytekinayan Berfincelik çok memnun kaldım ben herkesde memnun eray beyden tavsiye ederim araştır istersen instagramdan felan bak Eray Balcan iyi bi doktor çok güzel ilgileniyor ☺️
Sevci arifeaslan İzmir’de başka hastaneye baktınız mı ben Gazi hastanesinde yapmayı düşünüyorum 4500 dediler ve sezeryan normal farketmez dediler
Havva Sevci su hastanesi 3500,Çınarlı 3750, hayat hastanesi 2500, can hastanesi 4750, Tınaztepe 4750, medicana 8000, atasağlık kent falan 10000 üstü
Betull34 Merhaba arkadaşlar beylikdüzü esenyurt reyap bölgelernde bildiğiniz iyi hangi hastane ve doktor bilen tavsiye eden var mıdır ben daha çok yeniyim ve henüz karar veremedim araştırıyorum
Aryas Eskişehir özel ümit Hastanesi 5.750 TL Doğum nasipse orda yapmayı düşünüyorum 22+2 olduk bile 😊👋🏻🤰
momburcin htcsrtymc merhaba umarım kolay bir doğumunuz olur.🙏🏼Ben de Mediacana da yapacağım sadece doğum mu 6000 muayenelerde içinde mi acaba ?
veraninannesi1634 edablgn gülhan özüm. Doktorumdan çok memnunum😇 doğumda görcem inş memnuniyette haklımıym değilmiym diye😅😅
zeyse 5432 canım muanesi ne kadar doguma ne kadar diyor acaba bende hasan energine gitmeyi düşünüyordum
5432 zeyse canım benim biraz sıkıntılı doğum olduğu için 2000 tutmuştu bundan önceki. Muayene 130 falandı
Cansuyrm35 MerveLtf biri evime çok yakın birini doktor tavsiye ediyor artık doktoru aradığımda hangisine git derse ona gidicem sanırım 😪
N1i2s3a4- Kızlar Bursa’da memnun kaldığınız doktor tavsiyesi istiyorum ☺️ Henüz gebeliği yeni öğrendim. İlk Muayene için gideceğim kısmetse. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. 🙏