Edaanur Ebruilkim benimde Sincan koru Fatma yazıcı Yılmaz doktorum ama ben doğum paketini 5.750ye satın aldım
yildizz13 gzmsnmz inşallah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucaginiza alırsınız 🙏 bende jimer de muayene oluyorum. Hangi doktor acaba?
Nihalzydn gzmsnmz bende jimerde yapacağım kısmet olursa 8 bin diyorlar. Sizin indirim falan mı oldu acaba?
bbysm gzmsnmz mrb doktorunuz kim acaba ? Birde ben fiyati 7500 8000 olarak duydum. Siz fiyat mi aldiniz
hazaltolga1 htcsrtymc doktorunuz kim acaba biri 7.500 yazmış medicanayı bende 6500 falan biliyordum yeni mi görüştünüz
HabibeKerim htcsrtymc merhaba acaba doktorunuz kim bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu medikanaya gitmeyi düşündüm randevu aldım müzeyyen hanım’a siz hastaneden ve doktorunuzdan memnunmusunuz
momburcin htcsrtymc merhaba umarım kolay bir doğumunuz olur.🙏🏼Ben de Mediacana da yapacağım sadece doğum mu 6000 muayenelerde içinde mi acaba ?
Hfz_bll Hirakerem bende konyadayım yorumlara bakıyorumda dudağım uçukladı resmen biz nekadara yaptırıcaz hiç konuşmadık 25 haftalığız muayenemiz 350 doğum kaç olur bilmiyorum 😳
Addile Hirakerem Hirakerem bende konyada yapcam farabide takipliyim 3000 tlymiş +yatak parası vs ama araştırıyorum halen 25.haftadayım.şehir hastanesinide çok övüyorlar ama bilemiyorum tabi araştırmaya devam😂
Fatmaliakburak26 Esbebeginannesi bende Eskişehir osmangazi üniversitesınde kontrolum oluyoda ucret konuşulmadı daha
bubuiledudu MerveLtf evet özel sigortayı doğum poliçesi ilaveli aldım ben Allianz sigorta 10 kere doğuma kadar rutin kontrolleri ve doğumu karşılıyor
MerveLtf bubuiledudu bende allianz la görüştüm. Şimdide tam kapanma olduğu için gidipte tekrardan görüşemiyoruz maalesef 😒 sana toplamda ne kadara mâl oldu
damla____ bubuiledudu biraz daha açıklayabilir misiniz karşılıyor derken bedava mi doğum ve sigorta için ne kadar ücret veriyoruz
AysheGeldi bubuiledudu merhaba allianz doğum paketini kaca aldiniz acaba? Bende pazartesi almayi düşünüyorum da
Burculina21 İzmir can hastanesi 4750 ☺️ epidurale ayrı fiyat alıyorlarmış onu doğumda söyliceklermiş 🙂
Lucky-Me Burculina21 Aynı hastaneye kontrole gidiyorum ben de sordum hepsi 4750 tl dediler, bana ekstra ücret alacağız demediler
Dilekcnkn MerveLtf İstanbuldayım Bht clinic istanbul tema hastahanesine gidiyorum 7200 tl doğum ücretim ☺️
RumeysAAT Dilekcnkn bende Vedat beye gidiyorum 8,500₺ dediler normal doğuma 9,50 sezeryana dediler indirim yaptırdınız mı siz ?
Austosprensi_ Elifyusra bende ağustos ta dogurcam doktorun kimdi ben ali irfana gidiyorum doğumun nasıldı doktor açısından falan memnun kaldın mı
Lotte92 Canseltkl doktorlar nasıl orda memnun kaldığınız doktor ismi verir misiniz? Ben Tatvandayım özele gidiyorum da bi de devlete gitmek istiyorum.
Canseltkl Lotte92 Bitlis devlet hastanesinde Gökhan bey var çok iyi bi doktor genelde herkes onu tercih ediyor sende ona görün istersen
Sibellix Selcan- merhaba bende o hastaneye gıdıyorum sızden duydum su an fıyatını hangı dr.gıdıyorsunuz
biyologelif Aydan biri muayenehanesine gidiyorum doğumda koruda 10-12 bim gibi bir şey bekliyoruz daha konuşmadık